2018.04.23.@ 14.04

Ez az esküvői kiegészítő lesz a nyár kedvence

Már javában készülsz az esküvődre és szeretnél mindenkit elkápráztatni a ruháddal? Akkor ezt a kiegészítőt azonnal szerezd be!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az esküvői kiegészítő lesz a nyár kedvence

Megvan az álomruha és már azt is tudod, milyen színű virágokból szeretnéd összeállíttatni a menyasszonyi csokrod? Mégis úgy érzed, hogy valami igazán különleges dolgot is bevállalnál azért, hogy a nagy napon királylányként ragyogj? Az idei Esküvői Divathétről hoztunk neked egy tuti ötletet, aminek kivételesen semmi köze a menyasszonyi ruha fazonjához és színéhez, hanem egy kiegészítőt hoz újra divatba. Íme a menyasszonyi köpönyeg, ami nem azonos a menyasszonyt sejtelmesen takaró fátyollal!

Képernyőfotó 2018-04-23 - 14.39.51

Évről-évre azon dolgozunk, hogy vajon milyen újdonsággal álljunk elő, amivel feldobhatjuk a korábbi trendeket. Így került a képbe a köpönyeg is, ami nagyon sok lehetőséget rejt magában. A választott anyagtól, szabásától és a lepel hosszától függően játékos és egészen királynősen elegáns hatást is kelthet ez a ruhadarab” – mesélte az Instyle.com-nak Rime Arodaky menyasszonyi ruha tervező. „A köpönyeg a megoldás akkor is, ha a menyasszony szeretne egy kis ünnepi, drámai hangulatot is csalni az eseménybe.”

Képernyőfotó 2018-04-23 - 14.40.06

És ha kedvet kaptál ehhez a kiegészítőhöz, a vállat lágyan takaró lepelből akár egyszerre kettőt is magadra vehetsz!

Képernyőfotó 2018-04-23 - 14.40.24

Címkék: esküvő esküvőszervezés kiegészítő köpönyeg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egy szimpla eljegyzés utáni képnek tűnik, azonban van egy csavar a történetben, ugyanis nem a leendő feleség kezén van a gyűrű.

Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén

Nem, nem olvastad félre a címet, ez tényleg megtörtént. Hidd el, nálad már csak a násznép volt sokkossabb állapotban, amikor szembesültek a "kedves" kéréssel.