Ez az esküvői kiegészítő lesz a nyár kedvence

Már javában készülsz az esküvődre és szeretnél mindenkit elkápráztatni a ruháddal? Akkor ezt a kiegészítőt azonnal szerezd be!

Ez az esküvői kiegészítő lesz a nyár kedvence

Megvan az álomruha és már azt is tudod, milyen színű virágokból szeretnéd összeállíttatni a menyasszonyi csokrod? Mégis úgy érzed, hogy valami igazán különleges dolgot is bevállalnál azért, hogy a nagy napon királylányként ragyogj? Az idei Esküvői Divathétről hoztunk neked egy tuti ötletet, aminek kivételesen semmi köze a menyasszonyi ruha fazonjához és színéhez, hanem egy kiegészítőt hoz újra divatba. Íme a menyasszonyi köpönyeg, ami nem azonos a menyasszonyt sejtelmesen takaró fátyollal!

Képernyőfotó 2018-04-23 - 14.39.51

Évről-évre azon dolgozunk, hogy vajon milyen újdonsággal álljunk elő, amivel feldobhatjuk a korábbi trendeket. Így került a képbe a köpönyeg is, ami nagyon sok lehetőséget rejt magában. A választott anyagtól, szabásától és a lepel hosszától függően játékos és egészen királynősen elegáns hatást is kelthet ez a ruhadarab” – mesélte az Instyle.com-nak Rime Arodaky menyasszonyi ruha tervező. „A köpönyeg a megoldás akkor is, ha a menyasszony szeretne egy kis ünnepi, drámai hangulatot is csalni az eseménybe.”

Képernyőfotó 2018-04-23 - 14.40.06

És ha kedvet kaptál ehhez a kiegészítőhöz, a vállat lágyan takaró lepelből akár egyszerre kettőt is magadra vehetsz!

Képernyőfotó 2018-04-23 - 14.40.24

Még több

Esküvő