2018.05.31.@ 09.05

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

El tudod képzelni, hogy valaki pár perccel az igen után válni akar? Képzeld, egy srác, az apósa miatt döntött így!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

Egy dubai pár éppen, hogy csak kimondta az igent, de máris rohantak a bíróságra, hogy érvénytelenítsék a hazásságukat. Az egészről állítólag a lány apja tehet, aki állítólag túlságosan erőszakos volt a vőlegénnyel a pénz miatt. A menyasszonyt ugyanis eladta édesapja a férfinak, akivel még az esküvő előtt egyezett meg erről. A kedves após pedig elég magas összeget kért lányáért: százezer dirhamot, ami körülbelül 7,5 millió forintnak felel meg.

Az egyezség szerint a pénzösszegfelét a házassági szerződés után kellett odaadnia, a másikat pedig azután, hogy kijöttek a bíróság épületéből. Az összeg felét a srác a megbeszéltek szerint rögtön kifizette, majd amikor kiértek a házasságkötés után, az új após azonnal a pénzt kezdte el követelni a vőlegénytől. A srác mondta, hogy mindjárt odaadja, csak a kocsijában van a pénz, csak várjon pár percet, de az após annyira erőszakosan kérte, hogy a vőlegény inkább visszament a bíróságra és elvált a feleségétől. Azért ez elképesztően megalázó lehetett a lánynak, nem gondolod?

Címkék: após bíróság esküvő kapcsolat pénz szerelem vallás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

6 csodás menyasszony, aki a nagyitól örökölte a ruháját

6 csodás menyasszony, aki a nagyitól örökölte a ruháját

Kislánykorod óta izgulsz, hogy milyen lesz a ruhád a nagy napon? Ezeknek a lányoknak nem kellett sokat agyalnia, mert gyönyörű rucikat örököltek!

A vendégek nem fizettek, lemondta az esküvőjét

Néhány nappal ezelőtt egy anonim nő több közösségi oldalon is megosztott egy hihetetlen, de nagyon is igaz történetet arról, hogyan dőlt romba a nagy napja. Nem is kérdés, hogy ez az év egyik legcikibb esküvői sztorija!

Durva, milyen baleset érte ezt a menyasszonyt az esküvőjén

Mikor meghallod a kedvenc partiszámod a rádióban, te is azonnal felpattannál a helyedről az irodában? Hát, ha elolvasod ezt a sztorit, tuti, nem teszed többet!