2018.05.31.@ 09.05

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

El tudod képzelni, hogy valaki pár perccel az igen után válni akar? Képzeld, egy srác, az apósa miatt döntött így!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

Egy dubai pár éppen, hogy csak kimondta az igent, de máris rohantak a bíróságra, hogy érvénytelenítsék a hazásságukat. Az egészről állítólag a lány apja tehet, aki állítólag túlságosan erőszakos volt a vőlegénnyel a pénz miatt. A menyasszonyt ugyanis eladta édesapja a férfinak, akivel még az esküvő előtt egyezett meg erről. A kedves após pedig elég magas összeget kért lányáért: százezer dirhamot, ami körülbelül 7,5 millió forintnak felel meg.

Az egyezség szerint a pénzösszegfelét a házassági szerződés után kellett odaadnia, a másikat pedig azután, hogy kijöttek a bíróság épületéből. Az összeg felét a srác a megbeszéltek szerint rögtön kifizette, majd amikor kiértek a házasságkötés után, az új após azonnal a pénzt kezdte el követelni a vőlegénytől. A srác mondta, hogy mindjárt odaadja, csak a kocsijában van a pénz, csak várjon pár percet, de az após annyira erőszakosan kérte, hogy a vőlegény inkább visszament a bíróságra és elvált a feleségétől. Azért ez elképesztően megalázó lehetett a lánynak, nem gondolod?

Címkék: após bíróság esküvő kapcsolat pénz szerelem vallás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Így készíts tökéletes fotót az eljegyzési gyűrűdről

Így készíts tökéletes fotót az eljegyzési gyűrűdről

Életed szerelme feltette a nagy kérdést, te IGEN-t mondtál, és alig várod, hogy az ismerőseiddel is megoszd az örömhírt? Mutatjuk, hogyan csináld!