Ezekkel a tortákkal tedd menővé a Nagy napot

A hagyományos esküvői sütemények ideje lejárt, itt vannak a fellógatott torták!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha te is legalább annyira lázadó vagy, mint Harry herceg és Meghan hercegné, akik megszakították a hagyományt és a gyümölcstortát lecserélték egy modernebb finomságra, akkor ezt az új torta-trendet neked találták ki!

Manapság egyre inkább fontos, hogy életed nagy napja a fotókon is tökéletes és különleges legyen, ezért nem csoda, ha olyan formabontó ötletek kelnek életre, mint a függesztett torták. Íme néhány több emeletes, csupa hab gyönyörűség, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni!

A kék lagúna 

Ha az esküvőd témája leginkább A kék lagúna című film díszleteihez hasonlít, tele buja növényzettel és fával, tengerparti hangulattal, ezt a falemezre helyezett, kötéllel fellógatott tortát ne hagyd ki!

A lebegő torta

Téveszd meg a násznépet ezzel a trükkös, mégis csodálatos látványt nyújtó tortával! Ez a virágokkal borított, láthatatlan szálakon lógó szépség biztosan az esemény egyik legtöbbet emlegetett fénypontja lesz!

Az egyszerűség gyönyörködtet

Ha nem tervezel nagy esküvőt és elég egy kisebb torta, válaszd ezt a visszafogottabb, virágos kreációt, amit lámpaként lógathatsz fel és akár a dekorációs elemek közé is rejtheted. Képzeld csak, milyen meglepettek lesznek a vendégek, amikor megtudják, hogy a torta lóg a fejük fölött!

A vidéki stílusú

Egy pajtát vagy farmot szemeltél ki esküvői helyszínként? Ez a fatörzsre emlékeztető szépség tökéletesen beleillik majd a környezetbe! Egy kevésbé kimunkált falemezen, vékony kötéllel fellógatva, néhány levél és virág társaságában lesz tökéletes a tálalás.

Csilláros díszítés

Ha nem szereted elaprózni a dolgokat, válassz csillárszerűen leomló, három vagy akár négyemeletes tortát, amit komplett virágcsokrokkal tehetsz még színesebbé feltűnőbbé.

Címkék: édesség esküvő házasság nagy nap torta

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő