2018.08.08.@ 10.08

Ez az év legbizarrabb esküvője

Az oké, hogy az ikrek általában nagyon ragaszkodnak egymáshoz, de amit ez a két ikerpár tett, talán már túlzás egy kicsit. Olvasd el a sztorijukat!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az év legbizarrabb esküvője

Az amerikai Brittany és Briana Deane egypetéjű ikrek, akik már az oviban tudták, a férjeik szintén ikertesók lesznek. Igazuk lett, idén február 2-án Josh és Jeremy Slayers megkérte a kezüket. Persze egyértelmű volt, hogy dupla esküvőt fognak tartani, sőt, a helyszínen sem kellett sokat agyalniuk.

Az ikerpárok ugyanis a tavalyi Ikrek Fesztiválján találkoztak az ohiói Twinsburgben. A lányok minden évben eljárnak erre az eseményre, de a srácoknak a 2017-es volt az első. Az utolsó estén ismerkedtek meg, szerelem volt első látásra: Briana Jeremyvel jött össze, Brittany pedig Josh-sal.

Szóval nem meglepő módon az esküvő helyszíne is ez a fesztivál lett, a napokban mondták ki egymásnak a boldogító igent a „Kétszer volt, hol nem volt” névre keresztelt ceremónián.

„Tudtuk, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy másik ikerpárba szeretünk bele. A csillagoknak együtt kellett állnia ahhoz, hogy ez az álmunk megvalósuljon. Álmaim pasijához mentem feleségül, miközben, ha oldalra néztem, láthattam, ahogy a tesóm is hozzámegy álmai férfijához!” – áradozott Birttany egy amerikai lapnak, majd hozzátette, azt tervezik, hogy mind a négyen együtt fognak lakni és a gyerekeket is együtt fogják nevelni.

Címkék: bizarr egypetéjű ikrek esküvő fotók ikrek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

Még Justin Biebert is annyira megviseli az eljegyzése, hogy képes volt az utcán elsírni magát Hailey Baldwinnal együtt. De mi ebben ennyire megrendítő? Egy lány elmesélte a saját történetét.

„Megkért a barátnőm, hogy mégse legyek a koszorúslánya”

Nincs is meghatóbb dolog, mint ha a BFF-ed felkér arra, hogy a nagy napon te legyél a koszorúslánya. Kivéve, ha félúton meggondolja magát…

A Jurassic parkos esküvőnél nem látsz ma menőbbet

Gyerekkori álmát valósította meg ez a fiatal pár, amikor összeházasodtak.