2018.08.10.@ 14.08

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

Még Justin Biebert is annyira megviseli az eljegyzése, hogy képes volt az utcán elsírni magát Hailey Baldwinnal együtt. De mi ebben ennyire megrendítő? Egy lány elmesélte a saját történetét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

„A világ legboldogabb nője voltam, amikor megkérte a kezemet a szerelmem, annak ellenére is, hogy végigzokogtam az egész lánykérést” – kezdi a történetét Elizabeth. A lány természetesen igent mondott, majd felhívta az összes rokonát, akiknek szintén zokogva árulta el a nagy hírt. Ez eddig teljesen rendben volt, azonban néhány héttel később még mindig több órára rátört a sírhatnék.

„Igazából rájöttem, hogy összeházasodni valakivel nagyon felnőttes döntés és elképzelésem sem volt, hogyan lehetek majd gyerek, miközben valakinek a házastársa vagyok.”

Ezekről a félelmekről nem mesélt a vőlegényének, mert abban biztos volt, hogy vele akarja leélni az életét, csupán totálisan bepánikolt a gondolattól, hogy majd anya és feleség lesz.

„Az is kikészített, hogy többet már nem kérik meg a kezem, hiszen ezt is letudtuk és minden olyan gyorsan történt, az esküvőszervezésről nem is beszélve, ami szintén hatalmas stresszforrás volt számomra.”

És meddig tartott ez az időszak? Elizabeth az esküvő után rájött, hogy az új közös életük tele van meglepetésekkel és nem kell mindenáron ragaszkodni a gyerekkori dolgokhoz, mert felnőttként is belecsempészheti a gyermeki dolgokat a személyiségébe.

Címkék: eljegyzés esküvő esküvőszervezés házasság párkapcsolat vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

El sem fogod hinni, mi meg nem történik egy esküvőszervező életében!