A vendégek nem fizettek, lemondta az esküvőjét

Néhány nappal ezelőtt egy anonim nő több közösségi oldalon is megosztott egy hihetetlen, de nagyon is igaz történetet arról, hogyan dőlt romba a nagy napja. Nem is kérdés, hogy ez az év egyik legcikibb esküvői sztorija!

2018.08.28. 12:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A vendégek nem fizettek, lemondta az esküvőjét

A pár története mesébe illő: 14 évesek voltak, amikor találkoztak és azonnal egymásba szerettek, 18 éves korukra már jegyben jártak. A húszas éveik elején aztán jött a baba, majd elhatározták, hogy ezek után itt az ideje megtartani az esküvőjüket. Csakhogy az évek alatt alig 15000 dollárt sikerült összegyűjteniük, miközben az álomesemény körülbelül 60000 dollárba került volna.

Éppen ezért eldöntötték, hogy a meghívottaktól belépőt kérnek, ahogy a volt menyasszony mondta: „Csak egy kis segítséget kértünk a barátainktól és a családunktól, hogy valóra válthassuk az álmunkat.” Csakhogy a fejenként 1500 dolláros hozzájárulási kérés senkinek nem tetszett, a menyasszony tanújáról és a vőlegény szüleiről nem is beszélve, akiknek a pár 3000 és 5000 dollárról nyújtott be csekket.

A végeredmény, hogy összesen csak nyolc ember fizetett és jelezte ezzel a részvételi szándékát, a közösségi gyűjtés, amit a pár ezután elindított, pedig csak 250 dollárt hozott össze. Mindezek után, a vőlegény felajánlotta, hogy házasodjanak össze Las Vegasban, oda legalább nem kell ennyi pénz, mire az ara teljesen kiakadt.

Komolyan gondolta az olcsó, koszos, gusztustalan vegasi esküvőt, el sem akartam hinni! Mi van?! Mi vagyok én, egy darab szemét? Elkezdtem remegni és pánikrohamom lett, ami még akkor sem múlt el, amikor bocsánatot kért. Csak egyetlen napra olyan akartam lenni, mint egy Kardashian és utána élni tovább normálisan az életem! Nem érdekelt, mennyire tartanak őrültnek, azonnal szakítottam vele. Később az exem a volt koszorúslányaimmal pletykált rólam, akik nem elég, hogy ott hagytak a bajban, de teljesen őrültnek neveztek és követelték tőlem a pénzt, amit az esküvőre adtak. Hova tart ez a világ, komolyan?” – írta ki a netre. Szerinted kinek van igaza?

via GIPHY

Címkék: esküvő pénz pénzgyűjtés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő