Durva, milyen baleset érte ezt a menyasszonyt az esküvőjén

Mikor meghallod a kedvenc partiszámod a rádióban, te is azonnal felpattannál a helyedről az irodában? Hát, ha elolvasod ezt a sztorit, tuti, nem teszed többet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durva, milyen baleset érte ezt a menyasszonyt az esküvőjén

Képzeld, egy menyasszony annyira bepörgött a saját lagziján, hogy észre sem vette, hogy eltörte a lábát, ráadásul kapásból mind a kettőt! Lyndsey Henderson állítása szerint annyira megörült a  B*Witched’s C’est La Vie című számnak, hogy egy másodperc alatt a táncparkett közepén találta magát és ugrándozva táncolt örömében.

Az egyik ugrás után viszont furán landolt és érezte, hogy kicsit esetlenül ért földet, de mégis végigtáncolt még jó néhány dalt. Még az apukájával is együtt ropták az apa-lánya táncot. Másnap reggel viszont már csak nehezen tudott járni és fájdalmat érzett a lábaiban.

Bement a kórházba, ahol kiderült, hogy mindkét lába eltört és azonnal begipszelték neki. „A vőlegényem még nevetett is, amikor meglátott, hogy hamar eljött az egészségben, betegségben része az eskünknek” – mesélte Lyndsey a történteket. Szóval csak óvatosan a hirtelen harci mozdulatokkal, mert még ilyen pechesen is elsülhet a dolog!

Címkék: baleset esküvő horror menyasszony sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

Itt a nyár és hozta magával az esküvőszezont...Te pedig több helyre is hivatalos vagy, de egyszerűen semmi kreatív nem jut eszedbe nászajándék-fronton? Segítünk!