2018.09.02.@ 07.09

6 csodás menyasszony, aki a nagyitól örökölte a ruháját

Kislánykorod óta izgulsz, hogy milyen lesz a ruhád a nagy napon? Ezeknek a lányoknak nem kellett sokat agyalnia, mert gyönyörű rucikat örököltek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 csodás menyasszony, aki a nagyitól örökölte a ruháját

Jordyn a nagymamáját akarta meglepni azzal, hogy az 1962-ben viselt ruháját vette fel a saját esküvőjére. Simán elmenne egy mai divatbemutatón is, nem?

Ez a lány nem egy mostani üzletben bukkant rá erre a kincsre, hanem otthon a szekrényében. Gondoltad volna, hogy már 150 éves a csipkecsoda?

Mintha csak Arieltől, a kis hableánytól kérte volna kölcsön Abigail a menyasszonyi ruháját, pedig igazi családi örökség. Ő már a 11. lány a famíliában, aki ebben mondta ki az igent.

Persze sokszor már nagyon régimódi a fehér darab stílusa, ezért némi átalakítást kell bevetni a modern hatásért. Ez az ara is így döntött és nézd milyen menő lett a végeredmény!

Néha elég csak megszabadulni a hosszú ujjaktól és máris egy teljesen más hangulatú ruhát kapsz. Pláne, ha egy gyöngysorral dobod fel az összképet.

Ennek a lánynak is csak a ruha ujját kellett újragondolni ahhoz, hogy a nagyi esküvői szettjében bulizhasson a lagzin.

Címkék: esküvő esküvői ruha felújított fotók menyasszonyi ruha régi retro

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

A vendégek nem fizettek, lemondta az esküvőjét

A vendégek nem fizettek, lemondta az esküvőjét

Néhány nappal ezelőtt egy anonim nő több közösségi oldalon is megosztott egy hihetetlen, de nagyon is igaz történetet arról, hogyan dőlt romba a nagy napja. Nem is kérdés, hogy ez az év egyik legcikibb esküvői sztorija!

Durva, milyen baleset érte ezt a menyasszonyt az esküvőjén

Mikor meghallod a kedvenc partiszámod a rádióban, te is azonnal felpattannál a helyedről az irodában? Hát, ha elolvasod ezt a sztorit, tuti, nem teszed többet!