Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén

Nem, nem olvastad félre a címet, ez tényleg megtörtént. Hidd el, nálad már csak a násznép volt sokkossabb állapotban, amikor szembesültek a “kedves” kéréssel.

Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén
Már korábban is hoztunk olyan sztorit neked, amiben egy akaratos ara, fura szabályokkal tette próbára a násznép idegrendszerét. De ha azt gondoltad, hogy annál durvább nincs, akkor ez a menyasszony minden eddigi képzeleted felülmúlja majd. Az még csak egy dolog, hogy senki nem húzhatott olyan ruhát, mint amilyenre vágyott, de még az is meg volt tiltva, hogy fotókat készítsen valaki a nagy napról.
Erre már csak hab volt a tortán, hogy a leendő ara megkérte a vendégeket, hogy fizessék ki a vacsorát és az alkoholért is külön díjat számoltak fel. Az már  meg sem lepett senkit, hogy a szállást és az utazási költségeket sem állta a jegyespár. Ha ezek után valakinek még volt kedve nászajándékkal meglepni a párost, akkor egy külön erre a célra létrehozott adományozási címre küldhette a jónak látott összeget. A meghívottak jelentős része totálisan kiakadt, viszont olyanok is voltak, akik szerint ez teljesen oké.
“Szerintem ebben nincs semmi gáz. Miért várják el egy fiatal pártól, hogy csődbe menjenek a saját lagzijuk miatt. Nem hagyományos ötlet, de semmiképpen sem kiakasztó” – írta az egyik meghívott. Tényleg elég újító az ötlet és túlzó is. Vagy szerinted belefér egy ilyen húzás?

Még több

Esküvő