Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egy szimpla eljegyzés utáni képnek tűnik, azonban van egy csavar a történetben, ugyanis nem a leendő feleség kezén van a gyűrű.

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egyre ötletesebbek a csajok az első eljegyzés utáni képekkel kapcsolatban, amiről már mi is készítettünk egy összeállítást, hogy a tiéd is minél trendibb legyen. Azért pedig, hogy tökéletes legyen szinte mindent megtesznek a lányok, mint például ez a leendő feleség.

Diana kezét családi körben kérte meg a férje és természetesen szeretett volna egy tökéletes friss fotót, amin az ujján szerepel a gyönyörű gyűrűje. Azonban akadt egy kis gond: Dianának pont aznap nem volt csodás a manikűrje, ami teljesen elrontotta volna a fotót! Azonban szerencsére a lánynak egy zseniális ötlete támadt: nem feltétlenül kell, hogy az ő keze szerepeljen a képen! Gyorsan megnézte az összes egybegyúlt körmeit, hogy kiválassza a legtökéletesebbet, és végül unokatesója mancsai tetszettek neki a legjobban, így ő lett a kézdublőre Dianának.

A szelfi tökéletes lett, azonban a rokona nem tudta magában tartani a vicces sztorit és kiposztolta a Twiterre egy távolabbról készült fotót, amin jól látszik a szitu. „Eljegyezték az unokatesóm, de ő épp ma felejtette el megcsináltatni a körmeit. Haha” – írta a falára. Egyébként az unokatesó elárulta, hogy Diana nővérként dolgozik, ezért nem voltak tökéletesek a körmei. Azért elég vicces ez a sztori, nem gondolod?

Még több

Esküvő