Elképesztő, hogy mit tett ez a menyasszony a legjobb barátnőjével

Nagyon durva, mennyire érzéketlen volt ez a nő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elképesztő, hogy mit tett ez a menyasszony a legjobb barátnőjével

A Metro magazin írt egy olyan menyasszonyról, vagy inkább menyaszörnyről a napokban, aki a Facebookon kért segítséget az ismerőseitől, mert nem bírta elviselni, hogy a rákbeteg koszorúslánya fáradékony.

A nőt nagyon idegesítette, hogy a rossz állapotban lévő BFF-je nem képes annyi energiát belevinni a szervezésbe, amennyit elvárt volna tőle. A közösségi oldalon ezért azt kérdezte az emberektől, ők kirúgnák-e a beteg koszorúslányt. Nem nagy meglepi, de egyetlen komment sem érkezett, ami a menyasszonyt támogatta

„Lányok, attól tartok, új koszorúslányra van szükségem, de először a véleményetek érdekelne. A mostani egy nagyon jó barátnőm, de sajnos rákos, így nem sok mindenben számíthatok rá. Ez először az esküvőkiállításon derült ki, ahova el akartam vinni: megvettem neki a jegyet, meg mindent, erre közölte, hogy nem jön, mert fáradt (mondjuk ahhoz pont nem szokott elég fáradt lenni, hogy koncertekre meg birkózómeccsekre menjen a többi barátjával). A másik meg, hogy kiderült, hogy nem fog segíteni nekem semmiben, nem próbálja fel a ruháját, nem mondja el a véleményét, és a menyasszonyi ruhám kiválasztásában sem segít” ­– írta a saját érdekében meg nem nevezett nő a heten. Szimpi, igaz?

Az ismerősök nem bántak kesztyűs kézzel vele, megmondták neki a magukét, ezért a menyaszörny végül törölte a posztot. Így viszont azt sem tudja senki, mi lett a sztori vége…

Címkék: betegség ciki esküvő koszorúslány menyasszony menyaszörny rák sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

Itt a nyár és hozta magával az esküvőszezont...Te pedig több helyre is hivatalos vagy, de egyszerűen semmi kreatív nem jut eszedbe nászajándék-fronton? Segítünk!