Lemondta az esküvőt a vőlegény, mert túl jól sikerült a lánybúcsú

Nem mindennapi sztori, az tuti!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lemondta az esküvőt a vőlegény, mert túl jól sikerült a lánybúcsú

Egy 28 éves pasi a Redditen, név nélkül osztotta meg, miért szakított a menyasszonyával alig egy nappal az esküvőjük előtt. Talán most azt gondolod, hogy a lány biztos megcsalta a párját, de nem, nagyon nem ez történt. Az a helyzet, hogy a lánybúcsú durvult el annyira, hogy a vőlegény teljesen kiábránduljon arájából.

A menyasszony otthon, a barátnői körében búcsúztatta a hajadonságát, ám néhány kör alkohol után teljesen megfeledkezett magáról, illetve párja kutyájáról, aki a másik szobában volt. A magára hagyott eb persze rosszalkodásba kezdett és sajnos jócskán beleivott a sörbe és beleevett a csokiba. Utóbbi ráadásul a kutyák számára méreg.

A pasi arra ért haza, hogy kedvence szörnyű állapotban van, azonnal orvoshoz vitte. Bár az állat túlélte a sör-csoki kombót, a vőlegény képtelen volt megbocsájtani párja felelőtlenségét, ezért döntött úgy, hogy lefújja az esküvőt és szakít vele.

Mivel a családja azóta is győzködi, hogy ne hagyja el 4 év után ezért a lányt, úgy döntött, kikéri a netezők véleményét arról, jól döntött-e.

„Nem szeretném felhánytorgatni a hibáit, de hazudnék, ha azt mondanám nem aggódtam, amikor ezeket elkövette. Rettegek tőle, hogy egyszer megöli magát vagy mást, mert annyira nem foglalkozik a következményekkel. A véleményem biztosan nem fogom megváltoztatni, de szeretném tudni, hogy tényleg én vagyok az idióta vagy sem” – írta a srác az oldalon.

Címkék: esküvő lánybúcsú menyasszony szakítás sztori vőlegény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Nagy nap egy vulkán belsejében és még 4 bizarr esküvői helyszín

Nagy nap egy vulkán belsejében és még 4 bizarr esküvői helyszín

Tengerpart? Unalmas... Ha igazán emlékezetes esküvői helyszínre vágysz, akkor ennél sokkal jobban szabadon kell engedned a fantáziádat. Segítünk!