2019.05.22.@ 12.05

Lemondta az esküvőt a vőlegény, mert túl jól sikerült a lánybúcsú

Nem mindennapi sztori, az tuti!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lemondta az esküvőt a vőlegény, mert túl jól sikerült a lánybúcsú

Egy 28 éves pasi a Redditen, név nélkül osztotta meg, miért szakított a menyasszonyával alig egy nappal az esküvőjük előtt. Talán most azt gondolod, hogy a lány biztos megcsalta a párját, de nem, nagyon nem ez történt. Az a helyzet, hogy a lánybúcsú durvult el annyira, hogy a vőlegény teljesen kiábránduljon arájából.

A menyasszony otthon, a barátnői körében búcsúztatta a hajadonságát, ám néhány kör alkohol után teljesen megfeledkezett magáról, illetve párja kutyájáról, aki a másik szobában volt. A magára hagyott eb persze rosszalkodásba kezdett és sajnos jócskán beleivott a sörbe és beleevett a csokiba. Utóbbi ráadásul a kutyák számára méreg.

A pasi arra ért haza, hogy kedvence szörnyű állapotban van, azonnal orvoshoz vitte. Bár az állat túlélte a sör-csoki kombót, a vőlegény képtelen volt megbocsájtani párja felelőtlenségét, ezért döntött úgy, hogy lefújja az esküvőt és szakít vele.

Mivel a családja azóta is győzködi, hogy ne hagyja el 4 év után ezért a lányt, úgy döntött, kikéri a netezők véleményét arról, jól döntött-e.

„Nem szeretném felhánytorgatni a hibáit, de hazudnék, ha azt mondanám nem aggódtam, amikor ezeket elkövette. Rettegek tőle, hogy egyszer megöli magát vagy mást, mert annyira nem foglalkozik a következményekkel. A véleményem biztosan nem fogom megváltoztatni, de szeretném tudni, hogy tényleg én vagyok az idióta vagy sem” – írta a srác az oldalon.

Címkék: esküvő lánybúcsú menyasszony szakítás sztori vőlegény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Kamu eljegyzéssel akar követőket szerezi ez az influenszer

Kamu eljegyzéssel akar követőket szerezi ez az influenszer

Úgy néz ki, hogy mostanában a legőrültebb lépésre is képesek az Insta celebek, hogy többen kövessék őket...