Esküvőre gyűjt ez a pár, teljesen kiakasztották a netezőket

Tényleg ekkora hibát követtek el?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Esküvőre gyűjt ez a pár, teljesen kiakasztották a netezőket

Világszerte okoz hatalmas gondokat az új-koronavírus okozta világjárvány, sokan megbetegedtek, míg mások elveszítették a munkájukat, így veszélybe került a megélhetésük. Nem csoda, hogy hatalmas ellenérzéseket váltott ki a netezőkből jelen körülmények között, amikor meglátták egy brit pár adománygyűjtő felhívását. A szöveg szerint mindketten betegek, ősszel pedig házasodni szeretnének, nincs azonban elég pénzük álmaik esküvőjére.

„Szeretnénk szeptemberben megtartani az esküvőnket. Sajnos mindketten krónikus betegek vagyunk, úgyhogy igyekszünk túlélni a COVID-19 krízist. Ez az esküvő egyszerre lenne hagyományos és modern, de az álmaink beszűkültek a betegségeink és az orvosi számlák miatt.

Arról is vannak terveink, hogy hol lenne a nászút: Peru, Dubaj, Törökország, Egyiptom és Japán jött szóba. Ha csak egyet ezek körül láthatnánk, már valóra válna egy nagy álmunk!” – olvasható a felhívásban.

Az adományért cserébe persze adnának is valamit: mivel egyikük zenész, hálájuk jeléül elküldenék a projekt támogatóinak a legújabb szerzeményét. Ez azonban nem hatotta meg különösebben a netezőket, a poszt szinte azonnal átkerült a Redditre, ahol – mint minden itt landoló tartalmat – atomjaira szedték.

Reddit

„Azta, én is szeretnék eljutni helyekre! Hol az én pénzem? Ez mindig nagyon ciki lenne, de most különösen az!” – írta egy dühös felhasználó.

„Azok az emberek, akik azt hiszik, hogy MEGÉRDEMELNEK egy szép esküvőt vagy nászutat, el vannak tévedve!” – tette hozzá egy másik hozzászóló.

Címkék: adománygyűjtés ciki covid-19 esküvő járvány koronavírus nászút sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

Itt a nyár és hozta magával az esküvőszezont...Te pedig több helyre is hivatalos vagy, de egyszerűen semmi kreatív nem jut eszedbe nászajándék-fronton? Segítünk!