Tényleg olyan felháborító, amit ez a menyasszony kért a koszorúslányaitól?

Természetesen az egész balhé a ruha miatt kezdődött, a kérdés már csak az, hogy kinek van igaza.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tényleg olyan felháborító, amit ez a menyasszony kért a koszorúslányaitól?

Rengeteg történet született már arról, hogy milyen kiállhatatlanok tudnak lenni a menyasszonyok az esküvőjük előtt, illetve, hogy milyen lehetetlen kérésekkel állnak elő, kiborítva néha akár az egész násznépet is. Ezúttal „csak” a koszorúslányokat sikerült kikészíteni, méghozzá azzal, hogy a menyasszony velük akarta kifizettetni a ruhát, amit kiválasztott számukra – és ami közel sem volt kifejezetten olcsó.

Egyenesen felháborítónak nevezte az esetet az egyik koszorúslány, akitől a menyasszony 350 fontot, vagyis több mint 130 ezer forintot akart elkérni egy olyan ruháért, amit ő választott, és amibe a koszorúslánynak még csak beleszólása sem volt. A koszorúslányt és nővérét is felkérte a menyasszony, akihez állítólag nagyon közel álltak, de úgy érezték, nem az ő kötelességük kifizetni a ruhát, pláne, hogy az még ennyire drága is.

A kommentelők – merthogy a sztorit a mumsnet.comon részletezték az érintettek – azon a véleményen voltak, hogy ha nem a menyasszony fizeti a ruhát, akkor abban az esetben igenis legyen beleszólása a dologba a koszorúslánynak is, egyszerűen nem kötelezheti őt arra, hogy kifizessen ennyi pénzt egy olyan dologért, ami esetleg nem is tetszik neki.

Akadt persze olyan is, aki szerint szinte tradíció, hogy a koszorúslányok maguk fizetik a ruhájukat, de ehhez is hozzáfűzte valaki, hogy ilyen esetben annyit minimum megérdemelnének, hogy előtte megbeszélik a dolgot, nem pedig kész tények elé állítják őket. A sztori mindenesetre ismét jó magasra a dobta a labdát: most akkor mégis kinek is a feladata, hogy állja a koszorúslány-ruha költséget?

Címkék: esküvő kiadás költség koszorúslány koszorúslány ruha menyasszony menyasszonyi ruha ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Nagy nap egy vulkán belsejében és még 4 bizarr esküvői helyszín

Nagy nap egy vulkán belsejében és még 4 bizarr esküvői helyszín

Tengerpart? Unalmas... Ha igazán emlékezetes esküvői helyszínre vágysz, akkor ennél sokkal jobban szabadon kell engedned a fantáziádat. Segítünk!