5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

El sem fogod hinni, mi meg nem történik egy esküvőszervező életében!

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

Lóhalálában

„Körülbelül 10 évig dolgoztam rendezvényszervezőként, zömében esküvőkkel foglalkoztunk a cégnél. Az egyik legdrámaibb sztori az volt, amikor a vőlegényről kiderült, allergiás a lovakra. Mindez akkor jött ki, amikor a lovak a pavilonhoz húzták. Mentőt kellett hívni, akik antihisztamint adtak neki. Olyan puffadt volt az arca, hogy egyetlen képet sem lehetett róla csinálni. Aranyos emberek voltak, meglepően jól viselték a szitut.”

Pénz beszél, menyasszony üvölt

„A menyasszony csak pénzt kért az esküvőn nászajándék helyett. A táncok alatt odaosont a borítékokkal teli kosárhoz és elkezdte kinyitogatni őket, hogy megszámolja, mennyi jött össze. Kevesebb gyűlt össze, mint remélte, ezért kihívta a rendőrséget, leállította a DJ-t, majd megvádolta a személyzetet, azzal, hogy loptak tőle. Ezután sorba állította a vendégeket és mindenkitől megkérdezte, mennyit rakott a borítékba. Üvöltött a rendőrökkel, hogy csináljanak valamit.”

Kertészre itta magát

„Egy férfi nagyon csúnyán berúgott, ezért betört a portára, ellopott pár kulcsot, majd elkezdett ide-oda vezetni egy nagyobb fűnyírót a kertben. Megkérték, hogy menjen aludni, de nem tette, ekkor már négy alkalmazott üldözte. Végül az egyikük rávette magát és megszerezte a kulcsokat”

Örömanya vs. Hisztianya

Az egyik menyasszony az esküvőn éppen készült a ruhájába bújni, ám az nem volt jó rá, fűzős volt és a kapcsok nem értek teljesen össze a hátán, mert az ara felszedett egy kicsit. Az anyja ezt látva ordítani kezdett vele, azt mondta, ő figyelmeztette, hogy ne egyen olyan sokat, mert meghízik. A menyasszony elsírta magát, nekem pedig ki kellett küldenem a szobából a mamát. Szerencsére a hotel ágyneműinek színe közel olyan fehér volt, mint a ruha, ebből vágtunk ki egy darabot, így toldottuk meg a ruhát. Közben végig távol tartottam az örömanyát a lányától.”

Kérem, ez magánügy!

„Egy részeg lány lefejelte az anyját egy esküvőn. Az apa erre a falhoz szorította a lányát a torkánál fogva. Ekkor a személyzetünk megpróbált közbelépni, ám az anya rájuk üvöltött, hogy hagyják őket békén. Végül a lány kimenekült és bezárkózott a kocsijába. A rendőrök alig tudták kicsalogatni onnan”

Via Cosmpolitan US

Még több

Esküvő