Egy sztárbarnító őszinte vallomása

Hírességek dührohamai, szupermodellek narancsbőre és tettre kész pasik – ez mind része főhősnőnk egy napjának. Kapaszkodj meg, mert most minden apró részletre fény derül! Ezért természetes, hogy a hölgy inkább nem fedi fel nevét ország-világ előtt.

2007.10.01. 09:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Soha nem gondoltam volna, hogy úgy keresem majd a kenyerem, hogy meztelen színésznőket, modelleket és még férfiakat is kell néznem. De úgy döntöttem, hogy nyitok egy spricceléssel dolgozó önbarnító szalont New Yorkban, hogy az emberek csodás barna bőrszínt érhessenek el anélkül, hogy piritóssá süljenek a napon. A fülkés barnítókkal ellentétben, amelyek biztosítanak valamennyi anonimitást, itt nincs helye a szemérmeskedésnek. Mindent a két kezemmel végzek, így abszolút belelátok az emberek mindennapi dolgaiba. Ezek tudatában nem meglepő, hogy láttam és hallottam olyan történeteket, amelyek miatt a legbarnább lányok arca is vörössé válna – hírességek dühkitörései, túlfűtött férfiak és csontsovány sztárok csúnya narancsbőrrel. De engem már semmi sem hozhat zavarba.

Lélekgyógyász és az extra kívánságok

Miután a vendégeimet többnyire a legkiszolgáltatottabb állapotukban látom (egy papírból készült tangában, erős fényben – testük minden apró részletét felfedve), sokszor éppen annyira kell pszichomókusként helytállnom, mint barnító specialistaként. El sem tudom mondani, hányszor fordul elő, hogy arról kell meggyőznöm a legkarcsúbb lányokat, hogy neeem, a fenekük nem akkora, mint egy ólajtó.

A lányok szeretik tudni, hogy hol állnak nőtársaikhoz viszonyítva: „Több rajtam a narancsbőr, mint máson? Szőrösebb vagyok, mint a lányok általában?” Sokszor elkeserít, hogy mennyire utálják saját magukat az emberek. Még olyan vendégem is akad, aki magán hagyja a nadrágját és csupán a felsőtestét engedi barnítani, mert nem bírná elviselni, ha bárki meglátná a lábát. Nem győzöm hangsúlyozni nekik, hogy buta dolog saját testüket az ideális testalkathoz hasonlítani, amely valójában nem is létezik. Az egyik vendégem egy ismert, fiatal, vékony modell, akinek pont annyi korrekcióra van szüksége, mint egy átlagos betérőnek. A magazinokban megjelenő fotók komoly retusáláson esnek át, ezt most már én is tudom!

A legtöbb nőnek láthatóan nagy kő esik le a szívéről, amikor kiderül, milyen sokat tudok rajta segíteni. A mell felett elhelyezett, apró háromszöget formázó sötétebb árnyalat segítségével dögös dekoltázst, a fenék alá jól pozicionált, sötétebb színnel kisebbnek tűnő popsit tudok varázsolni, illetve könnyen korrigálhatjuk a narancsbőrt enyhén melegebb színek alkalmazásával a combok hátsó részén. Minden csupán finom mozdulatok kérdése. Azonban a kívánságok egyre konkrétabbá és meglepőbbé váltak. Elképesztő árnyalást kérnek bizonyos területekre! Ilyenkor türelmesen próbálom meggyőzni őket, hogy kissé reálisabban álljanak a kérdéshez. Az átlagos vendégem normális, körte alkatú nő, akinek bizony van mit fogni a combján és a fenekén. Ha rengeteg festéket kellene rájuk fújnom, egyenesen röhejesen néznének ki. De ez nem akadályozza meg őket abban, hogy ilyesmit kérjenek, és végül meg kell kísérelnem megadni nekik azt, amit szeretnének.

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty