Pillabűvölet

A mágikusan vonzó tekintet megteremtéséhez ma már számtalan kelléked akad. A különlegesen dús, és intenzív hatást varázsoló pislantással bármelyik pasit leveheted a lábáról. Nincs más dolgod, csak kövesd pillatippjeinket!

2007.10.20. 12:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tökéletes alap

Mielőtt belekezdenél a szempillaturbózásba, tüntesd el a szem környéki karikákat az alapozódnál néhány árnyalattal világosabb tónusú korrektorral. A csodatévő krémkorrektorok ugyanis megsemmisítik a fáradtság jeleit, és a speciális kozmetikumok nem ülnek bele az apró ráncokba sem. A göndörítés, hosszabbítás, dúsítás és ívelés fázisa előtt  vidd fel a szemhéjfestéket, és árnyékold szemeidet az ősz meleg színeivel! Amennyiben igazi festőmester vagy, használhatsz több árnyalatot is, de a feltuningolt pillák már önmagukban is extrém hatást keltenek, ezért ügyelj arra, hogy ne ess túlzásokba.

Göndörítés mesterfokon

Ha maximalista vagy, a pillamágiából nem hagyhatod ki a szempillagöndörítő használatát. Ne lepődj meg, hogy a hajsütő után már szempillasütővel is találkozhatsz. Ez az új fejlesztésű szerkentyű egy elem segítségével automatikusan felmelegszik, és a hajgöndörítővel azonos elven működik. Alapszabály, hogy mindig festetlen szempillákon alkalmazd.

Pillavarázslók hosszú sora 

Ha betévedsz egy drogériába, lehet olyan érzésed, hogy eltévedsz a szempillaspirálok választékának útvesztőjében. Megvan azonban az oka annak, hogy ennyiféle spiráklfej-típus kerül forgalomba: nevezetesen, hogy nincs két egyforma szempillasor. A szempillák alakja, formája és hosszúsága ugyanis mindenkinél más és más. Mivel a legnagyobb hangsúly ezen a kis precíziós eszközön van, a szempillaspirálok követhetetlen mennyiségű kefe- és fésűvariációi hosszú tesztelések eredményeképpen születnek. A sörték mérete, hosszúsága és formája teszi olyan ellenállhatatlanul szexivé a pillantásodat. Ezért próbálgass bátran, és válassz a különböző márkák keskeny, tömött, hajlított, szögletesfejű fésűi vagy keféi közül! Arra ügyelj, hogy ne vigyél fel túl sok festéket a szempilládra, mert könnyen összecsomósodhat, és elmaszalódhat. Egy jó szempillaspirállal nem kell számtalanszor átkenni a pilláidat.

Műpilla a sokkoló tekintetért

A legtöbben még mindig idegenkedünk a műszempilláktól, de a kozmetikai ipar rohamos fejlődésének köszönhetően a profi kivitelezésű műszempillákkal már nem kell műnő benyomását keltenünk. Ma már olyan természetes hatású műpillák kaphatók, melyek szépen felhelyezve tökéletesen természetest hatást keltenek.

Így használd!

Az egyesével felhelyezhető, különálló pótpillákkal óvatosan kell bánni. Csak a külső szemzugba ragaszd fel őket! Az egyes pillaszálak tartását a bőrbarát, speciális ragasztó adja. De ha még drámaibb hatást szeretnél elérni, szerezz be egy egész sor műszempillát, amit használat előtt célszerű megfelelő méretre vágni. Ezután fogd meg a pillák végét egy csipesszel, és ragaszd őket szorosan a felső pillasor tövébe, majd jöhet a tus. Bár a lendületes, szép ív biztos kezeket igényel, megéri kísérletezni, hiszen egy merész tusvonallal garantáltan vadítóan mutatsz majd, ráadásul a műszempillák töve így biztosan nem lesz kirívó. A természetesnek tűnő, drámai tekintethez fésüld össze a saját és a műpillákat szempillaspirállal, és már kész is a felturbózott pillantás.

Le a sminkkel!

Még akkor se feküdj le aludni sminkkel a bőrödön és  festékkel a szemeden, ha úgy érzed, rögtön összezuhansz a fáradtságtól. A megszáradt festék könnyen „eltörheti” a szempillákat, arról nem is beszélve, hogy a krémes korrektor és az alapozó mennyire eltömíti a pórusokat éjszaka. A szemfesték lemosásához használj speciális szemfestéklemosót, amely igazodik a könnycsepp pH-értékéhez.

Fotó: Lancome

http://www.lancome.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty