2007.11.05.@ 21.11

Barnán vagy szőkén?

A barnákat valószínűleg az izgatja, hogy milyen érzés lehet szőke fürtökkel tündökölni, míg a szőkék hányszor, de hányszor képzeltek már el maguknak mélytüzű gesztenyesörényt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A magabiztos, gátlástalan és dögös szőkékre sugárban ömlik a fény, és záporozik a siker. A démoni feketék fojtott izzásukkal, sejtelmes érzékiségükkel szereznek hódolókat.

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejünkben, amikor hirtelen felindulásból megcélozzuk a fodrász szalont, hogy teljesen megváltoztassunk fürtjeink színét.
Mielőtt drasztikus átváltozásra szánod el magad, fogadd meg az alábbi tanácsainkat!

– Kezdetben csak néhány árnyalattal világosíttasd vagy sötétíttesd eredeti hajszíned, és ha még ekkor is tetszik az eredmény, akkor következhet a teljes átfestés. 

– Nem elég, ha csupán vizualizálod, aztán pedig saját szavaiddal leírod a fodrászodnak, milyen árnyalatot is képzeltél el magadnak. Keress egy olyan fotót, amelyen a vágyott hajszínt egy hozzád hasonló bőrszínű nő viseli!

– Ha szőkéről barnára váltasz, könnyen zöldes tónusúvá válhat a hajkoronád. Keress inkább vörös, narancs, vagy arany árnyalatú melegbarna színt!

– Ne feledkezz el a szemöldököd színét is a hajad árnyalatához igazíttatni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty