2007.11.05.@ 11.11

Jennifer, a stílusikon

Jennifer Lopez a szépség és a divat terén semmit sem bíz a véletlenre. Egy egész gárda dolgozik azon, hogy minden pillanatban tetőtől talpig tökéletesen összeszedett legyen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A díva stylistjai, színtanácsadói és asszisztensei mostanság éppen azon igyekeznek, hogy ügyesen leplezzék a sztár egyre növekvő pocakját. De valljuk be, a kifogástalan stílusú Jennifert terhessége még inkább megszépíti. Bár megjelenése most leginkább az A-vonalú és bő szabású dresszekre korlátozódik, egy tapodtat sem tesz meg a legtrendibb kiegészítők nélkül. Nincs az a ruha, amit ne lehetne feldobni például egy jó kalappal, sállal vagy övvel, a luxusékszerekről már nem is beszélve.

Utánozd!

Ha valakinek, Jennifernek a stílusát aztán tényleg érdemes másolni. Az A-vonalú dresszek nemcsak a kismamáknak állnak jól, hordhatja őket mindenki, aki kedveli a ’60-as évek eleganciáját. Ez a szabásvonal különösen jótékonyan takarja a körte alkatúak erősebb csípőjét. Így ha lábaid kifogástalanok, de a popsidon és a hasadon van még mit formálni, válaszd te is az A-vonalú ruhákat! A bő szabásvonalnál azonban különösen ügyelj a mintákra, ahogy Jennifer is teszi. A függőleges csíkok optikailag karcsúbb termetet varázsolnak. A duplasoros gombolású, fekete, A- szabásvonalú, kereknyakú kabátka tökéletes választás a hűvösebb napokra.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty