2007.11.05.@ 18.11

Karcsúsító színek

Azt már kívülről fújjuk, hogy a nagy minták optikailag erősítenek, a függőleges csíkok pedig vékonyabb termetet mutatnak, de mi van a színekkel?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amennyiben kerek idomokkal áldott meg a sors, fogadd meg a tanácsainkat, és egy kettőre karcsúbbnak tűnsz majd.

Bár a trendek hűséges követőinek ruhatárát idén ősszel tetőtől talpig ellepték a feltűnő, élénk színek, és a korábban szinte bűnnek számító kombinációk ebben a szezonban zöld utat kaptak, azonban ha vékonyabb sziluettre vágysz, felejtsd el a kíméletlenül erős színeket. Mielőtt tehát magadra öltenél egy egész festékpalettát, válaszd inkább a kellemesen fakó őszi pasztellszíneket, valamint fél árnyalatokat, és élénkítsd ezeket a drámai színű kiegészítőkkel. De bátran hordhatod az idei ősz egyik slágerszínét is, a szürkét. Ezt kombináld az arany, ezüst, vagy lakk felületű kiegészítőkkel. A fényes anyagokkal azonban legyél óvatos, a csillogó villogó felületű ruhák mindig erősítenek.

A fekete jótékony hatása már közismert, de nem mindegy milyen anyagot választasz belőle, a túlzottan testre tapadó textíliák, mint a pamut, vagy dzsörzé, mindig a lehető legrosszabb helyeken simul rád. Így ha már fekete, akkor válassz nemesebb anyagból készült dresszeket. Amennyiben a feketét túl komornak, tartod, öltözködj meleg mély színű tónusokba, padlizsán lilába, olívzöldbe, csokoládébarnába, vagy szilvakékbe.

Fotó: New Yorker

http://www.newyorker.de/microsites/themenseite/

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty