2007.11.06.@ 11.11

A sztárstylist

Nicole Richie, Lindsay Lohan, Keira Knightley. Mi köti össze ezt a három lányt, és még jópárat Hollywoodban? Pénz, siker csillogás – mondod te. Rachel Zoe – mondom én. Ha most csodálkozva nézel, mert még soha nem hallottál róla, akkor itt a lehetőség, hogy megismerd.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy szóban öszefoglalva: sztárstylist. A fenti triumvirátus tagjainak is ő fogja a kezét, és egyesek szerint túlságosan is rájuk telepedik.  Miközben a fiatal celebeket öltözteti, ő maga is híressé vált, minden fontos eseményre meghívják, napközben pedig – ahogy ő fogalmaz – kis barátnőivel járja a menő butikokat, méregdrága ruhákra, cipőkre, táskákra, és egyéb csecsebecsékre vadászva. Ő mindezért még pénzt is kap, nem keveset. Egy nap a szárnyai alatt nem éppen baráti összeg, 10.000 dollár (ez ma kb. 1,7 millió forint), ebből bőven tud magának is venni pár apróságot, például 7-8 darab Jimmy Choo, vagy Blahnik cipellőt.  A már nem annyira ifjúnak látszó hölgy olyan nagy hatással van a divatvilágra, hogy még a Vogue hírhedt főszerkesztőjének is beszólt, méghozzá a New York Times oldalain keresztül. Bevallja, hogy Anna Wintour számára hős, de ő még befolyásosabb. Hogy lehet ez? Pofonegyszerű! Végy egy hírességet, kerüljön be az újságokba, és a rajta lévő ruha nagy siker lesz. Bármilyen ismeretlen márkáról van szó, egy héten belül ő lesz a nagy kedvenc, az eredmény garantált, még a következő szezonban is is piacra dobhatják ugyanazt, akkora rá a kereslet. Ezen nincs mit csodálkozni, Budapestet is ellepték a légyszemüveges, leggings-es, balerinacipős lányok, nálunk is divatba jött a modern hippi stílus, el sem merem képzelni, hogy Amerikában mennyi követője lehet a stílusikonnak. Leghíresebb kezelésbe vett ügyfele Lionel "Say You, Say Me” Richie lánya, akiből pillanatok alatt megformálta saját hasonmását: azaz egy csontsovány szőkét, órási szemüveggel és táskával. A jó kapcsolat a múlté, a lányok most éppen öriharit játszanak. Magánéletéről nem sokat tudnak, Perezhilton, a híres blogger mazsolaarcúnak hívja, ami nem alaptalan, kissé túlzásba vitte a napozást. Természetesen jelent már meg könyve, és felröppent olyan hír, hogy saját kollekciót is tervez. Reméljük, a következő lépés nem egy CD lesz!

A Rachel-stílus: Tom Forddal kart karba öltve imádják a hetvenes évek bohém eleganciáját, „tanítványaival” együtt szívesen hordanak nagy kalapokat, hosszú láncokat, lehetőleg minél többet egyszerre. Tunikák, kismama fazonú ruhák nadrággal (ami lehetőleg a most divatos, szűk szárú legyen), széles öv mind-mind illik a megálmodott képbe. Munkájáról megoszlanak a vélemények, lelkes követői istennőként néznek fel rá. Ellenségei/irigyei pedig azt állítják a 33 éves stylistról, hogy megkeseredett, magányos ember, akinek nincsenek igazi barátai, ezt ellensúlyozandó igyekszik mindenkin uralkodni, és elviselhetetlen. Nem tudni, kinek van igaza, talán mindegy is, a lényeg, amit csinál. Érdemes a képeit böngészni, mert hasznunkra válhat, csupán azt tartsuk szem előtt, hogy a kevesebb néha több! Eszetlen utánozás helyett csak az egyéniségünkhöz illő dolgokat használjuk fel. De ezt nektek már természetesen mondani sem kell…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty