2007.11.08.@ 16.11

Az 5 legnagyobb stílusvétség

A mai divat kavalkádban számtalan lehetőséged van eltévedni, és hibázni. Ha az aktuális trendek követésén túl még stílusos is szeretnél lenni, komoly útmutatóra lesz szükséged.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Van, aki egyszerűen úgy születik, hogy van stílusa, másoknak viszont kemény munkába telik elsajátítani. A stílus, ha nem is tanulható, de fokozatosan kiépíthető. Most induló sorozatunkban hétről hétre ebben segítünk! Figyelj jól, hiszen a mai divat kavalkádban számtalan lehetőséged van eltévedni, és hibázni. Ha az aktuális trendek követésén túl még stílusos is szeretnél lenni, komoly útmutatóra lesz szükséged.

Meszes Krisztina, a Cosmopolitan stylist-ja most az 5 legnagyobb stílusvétséget osztja meg veled, amelyeket idén ősszel elkövethetsz.

Amit szigorúan tilos!

1. Hegyes orrú, tűsarkú csizmát felvenni, miniszoknyával, és levegősre hurkolt necc harisnyával. különösen kíméld magad a díszített, és műbőr tipegőktől. E helyett hordj inkább színes harisnyát, és lekerekített orrú, vastag sarkú csizmát

2. Csípőre tolni az övet, a derekad helyett. A derékon hordott öv nyújtja a lábadat, és kiemeli a derekadat. A csípőn hordott öv csupán egy jó szabású farmeron megengedett.

3. Pufi dzsekit viselni az élre vasalt szövetnadrághoz, vagy elegáns ceruzaszoknyához. Alkalmibb megjelenéskor hordj inkább dupla soros gombolású A vonalú, vagy derékban karcsúsított szövetkabátot.

4. Over size felsőket hordani felduzzasztott lufi szoknyákhoz, és bőszáru nadrágokhoz. A buggyos felsőket párosítsd szűk szárú nadrágokhoz, és fordítva.

5. Retikült hordani a mindennapokra. A közepes méretű szütyők ideje lejárt. Hétköznap viselj robosztus méretű órás batyukat, alkalmakkor pedig válaszd a borítéktáskát.

 

Fotó. Victoria’s Secret

www.victoriassecret.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty