2007.11.11.@ 11.11

Trendi hajviselet a dolgos hétköznapokra

Ahogy a munkaruhának megvannak a maga írott és íratlan szabályai, úgy a hajviseletünk is változik, aszerint, hogy dolgozni megyünk-e, otthon ejtőzünk, vagy bulira készülünk. Fogadd meg a Cosmo néhány tanácsát: hosszú hajból ilyen frizurát csinálj magadnak a munkás hétköznapokra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egyenes hajból készíts oldalválasztékot, és a tarkódon köss szoros lófarkot. Felejtsd el a harsány franciacsatokat, a színes, rongy hajbavalókat. A lófarkot erősítsd meg a hajad színével egyező gumival, vagy tekerd körbe egy hullámcsattal észrevétlenül rögzített tinccsel. A végeredmény egyszerű, mégis divatos frizura lesz, amelyben egész nap jól fogod magad érezni.

Göndör hajadat hagyd megszáradni, vagy szárítsd meg  nagyfejű hajszárítóval. Az arcodba hulló tincseket hajszíneddel egyező pánttal fogd hátra, Csinálhatsz francia fonatot is. A halántékodtól indítva vigyél hátra egy-egy tincset,, és hátul, középen ízléses gumival, csattal rögzítsd őket.

Egyenes vagy göndör frufrudat nyugodtan hagyd úgy, ahogy emgszáradt. Ha azonban a frufru hosszabb, mint a szemöldököd íve, választék mentén fésüld oldalra (mindegy, hogy melyikre), és fújd át fényt adó, nem túl erős hajlakkal. A szabadon hagyott és az elfésült frufruhoz is jól illik a hátul lófarokba, francia kontyba fogott, illetve hajpánttal hátrafésült frizura.

Fotó: Garnier

www.garnier.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty