2007.11.23.@ 15.11

Fantasztikus frizura szélsebesen

Trükközd magad mesésen gyönyörűre! Azt hiszed, ezek a frizurák egy örökkévalóságig készülnek? Ugyan, legfeljebb húsz percig! Kövesd könnyű tippjeinket a gyors sikerért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hosszú haj

1 perc
Gyökérkezelés
Fogj egy széles hajpántot, mely jól eltakarja a begöndörödést, a hajvonal zsírosságát, de mielőtt a kobakodra húzod, lapos fejű kefével simítsd le a hajadat: 60 másodperc alatt csinos frizura lesz loboncodból. „A simítások szétoszlatják a hajtövedből a zsírosságot az egész hajkoronádon, és selymes csillogásba vonják” – mondja a Cosmo sztárhajásza. (Figyelem: ha száraz a hajad, fuss át rajta 1 fényolajjal.)

10 perc
Dögös huncutkák
Keltsd azt a látszatot, mintha több centit levágtál volna a hajadból. Fürtjeidet húzd hátra a tarkódra laza lófarokba, és az alsó szálakat rögzítsd hajgumival. Göngyölítsd le a lófarkat (mintha egy posztert bontanál ki) egész az állad vonaláig. Alul közönséges, kétoldalt 2 ékszerdíszes hajcsattal rögzítsd. „Ha egyforma hosszúak a tincseid, úgy fog kinézni a frizurád, mintha tényleg hullámos volna – mondja hajszakértőnk. – Ám a rétegesre fésült hajnak lágyabb az esése.”

20 perc
Tükörsima zuhatag
Megan Fox, a Transformers sztárja kócos gubancából akadálytalanul legördülő hajcsodát kapott a film premierjére. Ha te is ilyen frizkót akarsz, gyors hajszárítós szárítás után háromujjnyi csíkokban permetezd végig a hajad 3 aranyfényt tartalmazó spray-vel. „Az arany természetes fényvezető, erősíti a csillogást, egyenletesen osztja el a hőt, és felgyorsítja a kiegyenesítés folyamatát” – mondja Megan hajművésze. Befejezésül kerámia sütővassal menj végig a tincseken a tövektől a hajvégekig.

Folyatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty