2007.11.23.@ 15.11

Szexi szempár

Mindhárom perzselő, mindhárom trendi: válaszd azt szemkikészítést, amelyik megy a hangulatodhoz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Legdelejesebb testrészünk a szemünk: mások figyelmét elsősorban a tekintetünkkel vonjuk magunkra. „Két ember vonzalma az esetek legnagyobb részében egy szemvillanással kezdődik – mondja a Cosmo testbeszéd-terapeutája. – Amikor megérezzük, hogy kíváncsiak lettünk egy pasira, pupillánk kitágul, ami egyértelmű jeladás az illetőnek a közeledésre.”
Ha követed a divatot – vagyis szemfestésedet füstösen elkened – még nagyobb érdeklődést kavarsz pasikörökben. Kedélyállapotodtól függően csinálj magadnak merész és kalandvágyó tekintetet, vagy titokzatosat és rafináltat, esetleg nyugisan jókedvűt. Aztán jöhet a csábítás – ami egy ilyen csudaszempárral könnyebben megy, mint hinnéd.

Vagányan szexi
A kacér olívzöld árnyalatok minden szemkikészítésnek meghökkentő hangsúlyt adnak. „Kúlnak és magabiztosnak mutatkozik az a lány, aki ilyet visel – mondja a Cosmo szépségszerkesztője. – Messziről lerí róla, hogy mer reszkírozni.” Kezdd a szemhéjadon bézs-olajzöld tónussal, utána árnyalj smaragddal!
Zöld ceruzával keretezd a szemhéjadat! A dögös hatás kedvéért a vonalat maszatold el megsodort vattadarabbal! Ne felejts sötét szemfestékkel végigmenni pilláidon. „Ha tetszik egy pasi, sűrűbben rebegtetjük a szempillánkat – így a szakértő. – A mélyfekete pilla felerősíti az üzenetet.” Egyenlíts vérvörös rúzzsal és festetlen orcával!

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty