Új fotó Carrie-ről!

Több mint két hónapja forog a Szex és New York filmváltozata. Bár az alkotók igyekeznek, hogy semmiféle hír ne szivárogjon ki a kulisszák mögül, azért egy-egy ütős jelenet fotói már most megjelentek. A Carrie Bradshow különleges és minden tekintetben extravagáns menyasszonyi ruhájáról készült képek például pillanatok alatt bejárták a világsajtót. És most itt van a legújabb fotó!

2007.11.26. 17:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek szerint Sarah Jessica Parker igencsak borongós napokat él át a filmforgatáson. A Greenwich Village-ben szakadó eső, a szürke égbolt és a süvítő szél kicsit megnehezíti a munkát. A nagyvárosi szinglilány figuráját alakító Parker azonban ennek ellenére is hű maradt a jól kiérdemelt divatikon címéhez. Úgy tűnik, a most készülő filmből is lesz majd mit ellesnünk Carrie-től! A színésznő ezúttal gesztenyebarnára festett hajjal lepte meg a szemfüles lesifotósokat. A film egyik most készülő jelenetében pedig egy antracitszürke ballonkabátot visel, nercbundából készült sállal, bőrkesztyűvel és a nála elmaradhatatlan, túlméretezett, törtfehér bőrtáskával.

Sarah Jessica Parker neve mára már teljesen összefonódott a divatteremtés fogalmával. A színésznő különc stílusának kialakítását olyan stylistok segítik, mint Patricia Field, Az ördög Pradát visel című trendteremtő alkotás jelmezeinek megálmodója. Az irigylésre méltóan sikkes Sarah 2004-ben hivatalosan is az év divatikonja lett. Az amerikai divattervezők egyesülete által odaítélt Fashion Icon Award-díjat a népszerű színésznő elsősorban a divat iránti személyes és szakmai elkötelezettsége miatt érdemelte ki.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty