2007.12.03.@ 10.12

Angol módi

Idén ősszel bevágtatott gardróbunkba a brit sikk egyik legkarakteresebb kelléke, a lovaglócsizma. De nem kell ahhoz feltétlenül a lovaglás úri sportját űznöd, hogy e kecses darabban hódíts.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az angol elegancia, és az arisztokrata nagypolgári élet megtestesítője most a hétköznapi öltözékedben is feltűnik. A legfontosabb csupán, hogy betarts néhány íratlan stílusszabályt. A Cosmo decemberi számában már felvonultattunk néhány modellt, most azonban kiderül, hogyan tökéletesítheted megjelenésedet, ha már beszereztél egy lovaglócsizmát.

A Cosmo divatszakértője, Takács Mónika elárulta, hogy az új trend bizony új kellékeket is követel. Amennyiben tehát az angol elegancia mellett voksolsz, különösen fontos betartanod a csizma-táska-öv hármasának összhangját. A lovaglócsizma karaktere ugyanis már önmagában megköveteli a stílusban és persze színben hozzáillő öltözetet és kiegészítőket. Válassz rusztikus hatású övet, és klasszikus formájú táskát! Különösen trendi leszel, ha becsempészed kiegészítőid közé a kengyelmotívumokat, a fémes hatású gombokat és az antikolt láncokat.

A karakteres lovaglócsizma sportos vonalát ellensúlyozhatod, ha a derekadat kiemelő, duplasoros gombolású, karcsúsított szövetkabátot viselsz hozzá. Persze e lábbeli lényege, hogy követi a vádlid vonalát, ezért soha ne tűrd rá a nadrágszáradat! Hordj inkább hosszú, szűk szárú, indigókék színű farmert, amelyet betűrsz a csizmába, vagy viselj hozzá térdig érő lovaglónadrágot. Az anyagok tekintetében is érdemes körültekintőnek lenned. Bújj meleg bársony, bőr és kord anyagokba, amelyeket lágyíthatsz selyemből készült zsabós blúzzal, vagy lágy esésű sállal.
Ha megfogadod tanácsainkat, megjelenésed végtelenül nőies, és nem utolsósorban kényelmes lesz.
Cosmo-tipp: Skótkockás vagy kárómintás kiegészítőkkel tökéletesítheted az összhangot.

Fotó: Ralph Lauren

www.ralphlauren.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty