2007.12.03.@ 15.12

Büszke kismama a Movies Rockon

A hétvégén rendezték meg az első Movies Rock filmzenei koncertet, amelyen Hollywood legnépszerűbb sztárjai vonultak fel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Lopez és Marc Anthony mellett Paz Vega, Kate Hudson, Fergie, Mary J. Blige, Alicia Silverstone és még sokan mások is részt vettek a Movies Rock rendezvényén. A szervezők rendkívüli műsort hoztak össze, amely a legnagyobb hatású filmzenéket a legnevesebb sztárok által szólaltatta meg.

Jennifer büszkén vállalta növekvő pociját egy fantasztikus, fehér estélyi ruhába bújva. A földig érő, felül aszimmetrikus szabású, plisszírozott ruhakölteményben úgy tündökölt, akár egy anyakirálynő. Bár az elmúlt hetekben a díva veszélyeztetett terhességének hírétől zengett a sajtó, a szülői örömök elé néző sztár láthatóan majd kicsattan az boldogságtól, és reméljük, az egészségtől is.
A Movies Rock nagyszabású eseménye a zene és a film közötti szoros kapcsolatot hivatott reprezentálni.

A pazar eseményen olyan hírességek léptek fel, mint Elton John, Beyonce, vagy John Williams, az ötszörös Oscar-díjas filmzeneszerző. A rendkívüli rendezvényen felcsendültek a legnagyobb animációs filmek dalai, valamint a Bond-filmek, de még a Casablanca zenéje is. Nem csoda hát, hogy Jennifer nem a tévéből szerette volna követni az eseményeket!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty