2007.12.19.@ 11.12

Öltözz a karácsonyhoz!

Beindult az elő karácsony. Bizonyára te is számtalan céges partinak, baráti és családi ünneplésnek nézel elébe az elkövetkezendő napokban. Add meg a módját, hogy az év legszebb ünnepében te is a legpompásabb formádat hozd. Most a partiruhák világába kalauzolunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A karácsony az év legfényűzőbb ünnepe. Márpedig ezt a pompát öltözetednek is tükröznie kell. Ha karácsonyi partiba vagy hivatalos, ruhád legyen egyszerű szabású, de különleges anyagú. A tüll, taft, és selyem anyagok például igazán ünnepi hatást keltenek.

Mit vegyél fel?

A legújabb partiruhatrendekben hódít az egybeszabott koktélruha. Megtalálhatod a pliszírozott, mell alatt húzott, és rövid állású, vagy szigorúan a tested vonalát követő, térdig érő modelleket is. A lényeg, hogy válaszd a testalkatodnak megfelelő szabást. Az alkalmi ruhák ugyanis szinte minden esetben kihangsúlyozzák valamely testrészedet. A legtöbb esetben a vállon, a dekoltázson, a lábakon, vagy a derékon van a hangsúly. Így például előtérbe helyezheted előnyösnek vélt idomaidat, de mindig csak egy valamit hangsúlyozz magadon!
A legfrissebb partiruhadivatot a csillogó felületek és pazar anyagok határozzák meg. A különböző textúrák, mint az organza, szatén, bársony, selyem csak emelik az ünnep fényét.
Azt viszont soha ne felejtsd el, hogy a fényes felületek mindig erősítenek!

Hivatalos események

Ebben az időszakban érkezhetnek meghívások akár formális eseményekre is. Ilyen alkalmaknál különösen ügyelned kell a megjelenésedre. Persze ne ess pánikba! Néha egyszerűbb a hivatalos alkalmakra felöltözni, mint egy kötetlen karácsonyi partira.

Egy ilyen eseményre célszerű beszerezned egy klasszikus szabású estélyi kosztümöt, amely abban különbözik a hétköznapitól, hogy különleges, például gyapjú, brokát, vagy szatén anyagból készült. Díszítheti ékszergomb, vagy elegáns hímzés, és finoman követi a test vonalát, vagyis elegendő alá egy fehérneműt venned. Inggel vétek lenne elrontani a hatást. De választhatsz egy szintén egyszerű fazonú fekete tubusruhát is, amelyet szinte bármilyen formális, vagy kevésbé hivatalos rendezvényre is felvehetsz. Mivel ez a darab könnyen kombinálható a különböző kiegészítőkkel, gardróbod legkihasználhatóbb öltözéke lesz.

A flitteres csillogást hagyd meg szilveszterre! A protokolláris megjelenés sokkal visszafogottabb öltözetet vár el tőled. Inkább dobd fel ruhád egy szép övvel, egy jó harisnyával, boleróval, egy-egy különlegesebb ékszerrel, vagy táskával.

 

Fotó: Victoria’s Secret

www.victoriassecret.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty