2008.01.08.@ 00.01

Az 5 legtutibb divattipp a hideg ellen

Hó, fagy, jeges utak, ónos eső. Bizony a meteorológusok az elkövetkezendő napokban sem kecsegtetnek túl sok jóval! Lássuk, hogyan öltözz divatosan, de mégis melegen és komfortosan.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A januári időjárásnak köszönhetően a reggeli munkába menetelek komoly túlélőtúrához hasonlítanak. Ha nem öltözöl fel kellően, könnyen összeszedhetsz különböző betegségeket.

Tippek, hogy meg ne fázz: 

– Aki tömegközlekedik, plusz még gyalogol is reggelente, az tudja, hogy az egyik legfontosabb kérdés, mi van a lábán a kritikus időben. Hiába van több meetinged, vagy hivatalos ebéded a nap folyamán, reggel életveszélyes lenne 10 centis sarkú csizmában áttipegned a város egyik feléből a másikba. Így inkább tarts az irodában egy csinos bokacsizmát, reggel pedig húzd fel a bundával bélelt vastagtalpút! 

– Legalább erre a néhány hónapra felejtsd el a derekig érő dzsekiket és szövetkabátokat. Sokkal nagyobb komfortérzeted lesz, ha egy térdig érő fazont választasz, amelyet egy derékövvel könnyedén nőiessé varázsolhatsz. Ráadásul a vastag öv nem engedi ki a meleget a kabátod alól. 

– Húzz pamutharisnyát a nadrágod alá! Hidd el, senki sem fogja észrevenni, hogy deréktól lefelé még egy réteg ruha van rajtad, te viszont érezni fogod a hatását annak, ha hosszú távon egy szál farmerben futkosol. Úgy ugyanis könnyen vesemedence-, vagy hólyaggyulladást kaphatsz. 

– A sapka-kesztyű-sál hármasa szinte kötelező. Komoly kis középfültő-gyulladástól kímélheted meg magad, ha ezeket a nélkülözhetetlen darabokat magadra veszed. Ha a pilótafazont választod, garantáltan nem fog fázni a fejed, és még divatos is leszel. 

– Nagy szerencsénkre most minden trendi, ami legalább egy kicsit szőrmés. Válassz egy derékban karcsúsított puha szőrmemellényt a kabátod alá! Így nem kell 3-4 pulóvert magadra venned, és ha az irodában meleged lenne, egy pillanat alatt megszabadulhatsz tőle.

Fotó: Chanel
www.chanel.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty