2008.01.10.@ 16.01

Rövidre vágva

Hollywood csillagai szépen sorban kezdenek megválni hosszú tincseiktől. Elsőként Victoria Beckham teremtett divatot a ’60-as évek stílusában elhíresült rövid frizurájával. Legutóbb Katie Holmes vágatta izgalmasan rövidre fürtjeit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katie Holmes a Mad Money című film Los Angeles-i premierjén keltett feltűnést új hajkoronájával. Valljuk be, Katie bubifrizurája a ferde maxifrufruval pompásan áll a színésznőnek. De lehet, hogy Ellen Barkin, az Ocean’s Thirteen szőkéje is kócos apródfrizurájának köszönheti, hogy felülhetett George Clooney motorjára?

Kövesd a csillagokat!

A sztárok kurta frizurája azáltal varázsolja kontúrossá arcukat, hogy az állrésznél hosszabbra, míg a tarkónál rövidebbre van vágva. Ha te is szeretnél ilyen hajkoronát, ne habozz!
Ez a hajviselet ugyanis szinte bárkinek jól áll, ráadásul egy szabályosra formázott frizura igazán lendületes és elegáns megjelenést biztosít csaknem bármilyen eseményre.

Egy jól levágott fazonhoz később csupán formázóhabra, és egy hajsütővasra lesz szükséged. Ha azonban szeretnéd, hogy frizurád lendületet kapjon, tehetsz bele lágy loknikat. Csavarj fel egy-egy tincset a hajsütővasra, ezzel enyhén hullámos és igazán szexi lesz sörényed.

Cosmo-tipp: A tökéletes hatás érdekében permetezd csillámspray-vel az elkészült frizurádat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty