2008.01.11.@ 08.01

Legyél bálkirálynő!

Előfordul, hogy nem egy partira kapsz meghívást, hanem egy komoly báli estélyre. De ne ess kétségbe! Ez nem fejtörésre, hanem örömre ad okot, hiszen egy nőnek nagyszerű lehetőség egy káprázatos estélyi ruhában pompázni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hamarosan itt a tavaszköszöntő farsangi bálok ideje. Jobb tehát, ha már időben átgondolod, miben is ragyogsz majd a kitüntetett eseményen. Még eldöntheted, hogy könnyedén romantikus vagy provokálóan szexi leszel-e? Az egyéniségedet és alkatodat azonban mindenképpen vedd figyelembe!

Bár az öltözködési szabályok napjainkban már közel sem olyan merevek, mint egykor, a báli megjelenésnek bizony máig érvényes tradicionális szabályai vannak. Vagyis egy exluzív estélyen, ahol a meghívóban az szerepel: „White-tie”, a pasidnak szigorúan frakkban, neked pedig nagyestélyiben tanácsos megjelenni. Ettől persze még nem kell fejvesztve rohannod az első abroncsos ruha után. A deréktól erősen bővülő nagyszoknyás dresszek manapság csak az Operabál főszereplői.

A különleges alkalmi megjelenéshez válassz egy érdekes szabású, a tested vonalát követő uszályos, vagy egy csipkével díszített, taftszoknyás estélyit, netán egy fűzős felsővel kombinált tüllszoknyás modellt! A lényeg csupán, hogy alkalmi ruhád különleges kelméből, (például selyembrokátból, taftból, tüllből, organzából, vagy csipkéből) készüljön.

Az estélyi ruhatrendben idén hódít a királykék, a tűzpiros, a csokoládébarna, és a klasszikus fekete, de a bevállalósak akár céklaszínű, vagy finom tónusú almazöld ruhát is magukra ölthetnek. A 2008-as estélyi ruhadivatot a határtalan pompa és csillogás jellemzi. Strasszok, gyöngyök, flitterek, és Swarovski kristályok ékesítik a nagyestélyiket. Rafinált, extravagáns fazonjuk pedig rengeteg játékosságra ad lehetőséget. Ha szeretnéd, például elrejtheted előnytelennek ítélt testrészeidet (egy trapéz vonalú ruha kiemeli a derekat és leplezi a vastag combokat), vagy előtérbe helyezheted az előnyösnek vélt idomaidat.

Cosmo-tipp: A csodás estélyi ruhakölteményedhez viselj kecses ékszert és apró kézitáskát! Mindenképpen ügyelj a tartásodra! Bármilyen káprázatos legyen is a ruhád, a görbe hát egy csapásra elronthatja az összképet.

Fotó: Daalarna
www.daalarna.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty