2008.01.17.@ 18.01

Új trend: füstösen szürke

A sminkmesterek idén ismét meglepő színekkel, és különleges textúrákkal tették ellenállhatatlanná a legújabb make up-trendeket. Most az egyik legnagyobb sminkmárka, a MAC segítségével bepillantást nyerhetsz az idei tavaszi-nyári szezon legmeghatározóbb irányzataiba!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A füstös szem idén új értelmezést nyert, lássuk, miként varázsolhatsz szofisztikált, lágy sminket!

Ki inspirálta?

Kate Moss nagy szerepet játszott ennek a sminktrendnek a kialakításában. Emlékezz csak arra a kicsit megfáradt, szenvtelen, közönyös pillantásra, amivel a modell időről időre feltűnik a lesifotókon, és különböző divatcégek kampányaiban. Ez a pillantás az, ami inspirálta a világ legnagyobb sminkmestereit.

A legújabb trend, a slated

Charlotte Tilbury angol sminkmester – aki a legnagyobb sztárokkal dolgozik együtt és aki a MAC színeiben ott van a legnagyobb divatházak bemutatóin -, a következő módon fogalmazott ezzel a tavaszi-nyári sminktrenddel kapcsolatban: "Ez a szezon az ezüst és a faszénszürke jegyében telik számomra. Úgy érzem, idén a szürke a slágerszín.” A különböző divatbemutatókon sminkjeiben főként a fémesen sápadt szürkék és a tört faszénárnyalatok domináltak. A fekete kezd idejétmúlttá válni: az idei szezonban a füstös szemek jelentik a legfontosabb elemet – ezúttal a tavalyi évre jellemző folyékony szemkihúzó nélkül.

Hogyan csináld?

A szürke tehát felváltotta a feketét a sminkekben. Ha füstös sminket készítesz, a végeredmény legyen olyan, mintha egy esőfelhő ülne a szemhéjadon.

Szöveg: Schuster Lili
Cosmopolitan szépségszerkesztő

Fotó: MAC 
www.maccosmetics.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty