2008.01.21.@ 13.01

Elő az alkalmi szütyőkkel!

Ha partiba, színházba, esetleg bálba, vagy valamilyen protokolláris megjelenésre készülsz, elfelejtheted a túlméretezett hétköznapi táskáidat. Az elegáns öltözet kifinomult kiegészítőket kíván. Ha nem ügyelsz rá, milyen táskával a kezedben libbensz be egy fontos eseményre, egy csapásra tönkreteheted a gondosan összeállított dresszedet! Ám ne feledd, az alkalmi táskák olyanok, akár az ékszerek, még a legegyszerűbb ruhát is képesek feldobni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha alkalmi szütyőről van szó, továbbra is él a „minél kisebb, annál elegánsabb” elv. Bár hála a tervezőknek, ma már találhatunk közepesen kicsi retikülöket is, így a leredukálandó tárgyak száma a felére csökken. Mivel azonban az alkalmi táskák lényege, hogy különleges anyagból készülnek, és kecses fazonjuk van, ezért soha ne tömd ki őket túlzottan, mert elvesztik a formájukat!

A trendek még ezt az apró kiegészítőt sem kerülik el, a táskafazonok is időről-időre megújulnak. Az idei évben a selyemfülű, vagy csipkeanyagból készült alkalmi táskákat felváltották a ’40-es évektől kedvelt csatos kisszütyők, és a ’60-as, ’70-es években hordott hónaljtáskák, amelyek most ismét reneszánszukat élik, csakhogy ma már sokkal inkább hívják őket borítéktáskáknak, nyújtott téglatest formájuk miatt. Ezen darabokat – akárcsak nagyanyáid -, te is viselheted a kezedben, vagy a hónaljad alá szorítva, de többféle modellt is terveznek csuklóra húzható fogóval. Kisméretű alkalmi táskádat idén válaszd különleges bőrből,lakkból, lurexből, vagy fényes szaténból. A 2008-as alkalmi táskatrendet a kőrátétek és strasszok teszik még izgalmasabbá!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Societá
www.societafashion.com

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty