2008.01.22.@ 00.01

Férfias trend nőiesen

Már jó néhány szezonja jelen van a divatban a férfias elemeket tartalmazó trend, a maszkulin stílus. A másik nem ruhatárából meríteni idén tavasszal és nyáron is kötelező lesz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Dior-ház múlt év végén Párizsban vonultatta fel legújabb, 2008–as tavaszi-nyári kollekciójának szemet gyönyörködtető ruhakölteményeit. 

A hatvanadik születésnapját ünneplő divatóriás „ready to wear” kollekcióját a ’40-es évek inspirálta. A romantikus virágmotívumok, a puha fagylaltszínekben tobzódó fodros, rojtos, és lágyan libbenő szoknyák mellett azonban a tervezőt, John Gallianót idén is megihlette a férfiak ruhatára. A téli szezont követően tehát ismét előtérbe kerülnek a maszkulin stílus karakteres darabjai. 

Észbontóan szexi 

A mellények, bő szabású ingek, zakók, no és persze a nadrágtartós szoknyák, valamint nadrágok ruhatárunk bázisdarabjainak számítanak. Így a férfias divat elsősorban praktikus, de ha jól választod meg hozzá a különböző kiegészítőket, akár észbontóan szexi is lehet.
Például egy duplasoros gombolású, karcsúsított mellényt az enyhébb időben akár ing nélkül is viselhetsz. A lényeg, hogy kombináld nőies kiegészítőkkel, és ügyelj az arányokra, hogy még véletlenül se legyél túl férfias! Ha egy bő inget választasz, vegyél hozzá szűk szabású nadrágot, kecses táskát, és övet. Amennyiben pedig egy karakteresebb zakó mellett döntesz, válassz mellé egy finom csipke- vagy szaténblúzt, és bújj magas sarkú cipőbe. Ez utóbbi a legfontosabb nőies kiegészítője a férfias trendnek. 

Viseld klasszikus színekkel! 

Amíg ősszel és télen elsősorban a szürke és fekete volt a maszkulin stílus meghatározó színe, addig tavasszal és nyáron a fekete-fehér és a csokoládébarna árnyalatai határozzák meg ezt a trendet. Az előbbit kombináld ezüsttel, az utóbbihoz pedig párosíts aranyat!

Szöveg:Szökrönyös Éva 
Fotó: Dior
www.dior.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty