2008.01.22.@ 13.01

Ragyogj te is!

Sarah Michelle Gellar a Los Angeles-i The Air I Breathe című film premierjén királynői jelenségnek bizonyult! Ellestük Sarah sminktrükkjeit. Tarts velünk, és megtudhatod, mi a titka ennek az igézően szikrázó sminknek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sarah arcbőrét leheletnyi alapozó és áttetsző púderréteg fedi, ragyogó szemét pedig meleg árnyalatú krémes szemhéjfesték élénkíti. A gyöngyházszínű púder kiválóan kiemeli az orcáját, és az álla középső részét.

Így csináld!

A szokásos alapozás és púderezés után, elsőként tüntesd el a szem alatti karikákat egy, az alapozó színénél világosabb árnyaltúkorrektorral, majd egy fekete szemhéjtussal húzz folyamatos, vékony vonalat a felső szempillasor tövéhez. Ezúttal ne törekedj a cicás szemre! Miután a tus megszáradt, vigyél fel az ujjbegyeddel, vagy egy nagyobb szemhéjecsettel arany, burgundifényű, vagy bézsesen fehér – de mindenképpen ragyogó! – szemhéjfestéket a mozgó szemhéjadra és az alsó szemhéjad külső peremére. 

Ennek a sminknek az elkészítéséhez használhatsz folyékony, krémes, vagy por állagú szemhéjfestéket egyaránt, a lényeg, hogy csillogó, vagy fémes tónusút válassz! Így a sminked pazar és fényűző lesz. Ahhoz, hogy tekinteted valóban kinyíljon, húzd ki az alsó szemhéjad belső peremét egy fehér színű szemceruzával. Végezetül a szemfestést fejezd be az elengedhetetlen szempillaspirálozással! 

Orcádat emeld ki üde, barack árnyalatú pirosítóval. A fátyolosan ragyogó hatás érdekében a púderhez keverhetsz akár csillogó pigmenteket is. Ezek után a sminked megkoronázásaként fogj egy semleges színű szájkontúrceruzát és rajzold körbe vele az ajkad természetes vonalát. Majd fogj egy ecsetet és a ceruzával megrajzolt kontúrig töltsd ki az ajkadat egy narancsos árnyalatú rúzzsal, amelyet aztán rögzíts és élénkíts színtelen szájfénnyel.

Szöveg: Szökrönyös Éva

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty