2008.01.24.@ 23.01

Minimalista tökély

Bármi is történjék a kifutókon, a természetesség egyszerűen nem megy ki a sminkdivatból.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennek oka talán abban keresendő, hogy a sminkmesterek csakis így teremthették meg a kívánt mesterkéletlenséget: egy erős smink közönségessé is teheti a színes ruhakölteményeket, míg a "minimalista arcok" pont az ellenkezőjére képesek, kihangsúlyozzák azt.

Hangsúly a bőrön 

A sculpt irányzatnál az első látásra csupasz arc mögött olykor órákon át tartó munka rejlik. Hangsúlyozottan szoborszerű arcok, tudatosan megválogatott anyagok, lágyan ragyogó vagy éppen bársonyosan matt, természetes, mégis végtelenül kifinomult összhatás jellemzi ezt a trendet. "Mondhatni megváltozott a ‘vászon’: manapság már a valóság számítógépes programokkal retusált változatát tekintjük valósnak” – nyilatkozta a lágy irányzat vezetője, Terry Barber.

Milyen árnyalatok?

A Bronz, a sárgás bronz és a mézszín határozzák meg legjobban ezt a trendet. A fókuszban mindig a szemek állnak, a száj bőrszínű marad.

A Sculpt&Shape termékek 

A MAC külön termékcsaláddal tiszteleg ez előtt a trend előtt. Ezek a púderek nem csupán kiemelik, de egyben lágyan kontúrozzák is az arc megfelelő területeit. Professzionális ecsetet is vásárolhatsz hozzájuk a MAC üzletekben!

Szöveg: Schuster Lili
Cosmopolitan szépségszerkesztő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty