2008.02.01.@ 07.02

Színtisztán hófehér

Eljött a megtisztulás ideje! A MAC sminkmesterei áttetsző ragyogásba borították az arcokat. Tarts velünk, és megtudod, mi a titka, a sugárzóan hófehér sminknek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Azt, hogy mi adta az alapját ennek a sminktrendnek, Tom Pecheux sminkmester fogalmazta meg számunkra a legkézzelfoghatóbban: „A fehér mindig tiszta, minimalista, mégis modern összhatást kelt.” Ezzel a mondattal talán könnyebb megérteni az olykor albínószerűen sápadtra sminkelt lányokat a kifutókon. 

Alabástrom szépség 

A fehér különböző árnyalataiból megteremtett sápadt összhatás az idei nyár egyik kulcsmotívumának számít. A megszokott nyári színpalettával szemben ezek a színek nem a forró évszakra utalnak, inkább a mesterkéletlen tisztaság hangulatát idézik fel.

Hogy csináld? 

Az alapozók vagy átlátszóak, amik a bőrt áttetsző ragyogásba borítják, vagy sugárzóan hófehérek, opálosan fénylőek, amik festői eredményt adnak. Elmaradhatatlan kellék a fehér szemceruza, amivel kihúzhatod az alsó szemhéjad belső részét, de használhatod szemkihúzóként is a felső szemhéjadon. Ha szemhéjpúderben gondolkozol, válassz matt fehéret, de lesd el a kifutós képekről az arányokat, nehogy a végén úgy nézz ki, mint egy pandamaci!

Szöveg: Schuster Lili
Cosmopolitan szépségszerkesztő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty