2008.02.05.@ 12.02

A divat egy hétre New Yorkba költözik

A neves New York-i divathét programja február 1-je és 8-a között zajlik. A világ legnevesebb divattervezői, például Donna Karan, Carolina Herrera, Michael Kors, Calvin Klein, Vera Wang, Tommy Hilfiger vagy Ralph Lauren tartják bemutatóikat a város különböző helyszínein.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A divatvilág szerelmeseinek New York valószínűleg a Paradicsommal ér fel ezekben a napokban. A legnagyobb tervezők bemutatóin a modellek már az idei őszi ruhákban pompáznak a sajtó, a meghívott hírességek és a vásárlók előtt.

Ha megnézzük például a DKNY nőies, de nem extraszűk ruhákból álló kollekcióját, biztosra vehetjük, hogy a sötétbarna, a mályvaszín és a vörös idén nem megy ki a divatból! Helyes kis kabátkáinkat és a vastag sálakat sem kell majd a szekrény mélyére pakolnunk.

A rangos eseményre több mint százezer vendéget várnak, közülük becslések szerint mindössze háromezren lesznek a sajtó és a divatipar bennfentesei. A divathetet a Nautica kollekciójával nyitották meg, 8-án este 6-kor pedig Sean John bemutatója zárja majd a világ talán legrangosabb divateseményét.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty