2008.02.07.@ 10.02

A tavasz hírnökei

Egyre nagyobb gyötrelem reggelente felöltöznöd, és azokat az unalmas téli árnyalatokat magadra öltened? Ha a tavasz még nem is érkezett el, de a hírnökei már itt vannak! Lássuk, milyen színekben és mintákban fogunk pompázni az enyhülő időben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem csupán a ruhafazonok újulnak meg szezonról szezonra, de a színek és minták is újjáélednek. Takács Mónikától, a Cosmopolitan divatszerkesztőjétől most megtudhatod, milyen árnyalatokat és mintákat részesíts előnyben az első napsugarak láttán.

Idén tavasszal a minták számtalan stílusban és megannyi formában kelnek életre. A geometriai alakzatok az ’50-es,’60-as éveket idézik, de a virágmotívumok is ott bontogatják majd szirmaikat a dresszeinken. Ha pedig a romantikus mintázatok helyett inkább szexi, dögösebb formát választanál, az idei évben hódíthatsz például zebramintában, akár Christian Dior modelljei.

Hogy a divat még izgalmasabb legyen, arról az etnós trend, vagyis a népies motívumok, és az afrikai rajzokkal díszített textíliák gondoskodnak. De jelen lesznek még a fekete-fehér ellentétére épülő grafikai minták is. Ha pedig inkább az egyszerűség híve vagy, válaszd a finom pasztellszíneket, burkolózz fagylaltárnyalatokba, vagy bújj az idei tavasz slágerszíneibe: halványlilába, türkizkékbe, napsárgába, kivizöldbe és tűzpirosba.

A tavasz megannyi színnel és mintával csalogat, így biztosan megtalálod a kedvedre valót! 

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Gucci
www.gucci.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty