2008.02.08.@ 00.02

Nemesfémek, nemes fények

Felejtsd el a szoláriumok mesterséges bronzbarnaságát! A MAC segítségével most a tüzesen izzó, mégis természetes árnyalatú smink titkába avatunk be!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A ‘’70-es évek magazincímlapjairól merített inpirációt a MAC, Flash Metal névre keresztelt trendjének megalkotásánál. A címlapmodellek akkor voltak utoljára ennyire szexik és természetesek egyszerre. Mindenesetre úgy tűnik, érdemes volt annyi év után újra elővenni a finoman metálos színeket, ugyanis ez lett az idei év kulcstrendje. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a londoni divathéten ezt a trendet használták a legtöbbet a kifutókon. Többek között Jayson Brunsdon, Matthew Williamson, vagy Salvatore Ferragamo.

Izgalmas színzuhatag

Az alaphangulatot a tengerpart színei adják meg: a paletta fő alkotóelemeit a karamellás, napszítta tószín, a platinára hajazó kagylórózsaszín, a vízparti kavicsok bézse, s a naplemente mézszíne jelentik.

Fémes csillogás

Ez a trend egyértelműen a nemesfémek jegyében született. A bronz árnyalata ragyog, a csurgatott méz aranyló színe fénylik az arcokon, az ajkakon és a szemhéjakon. A fémszínek természetes árnyalatait használd, ne a rideg, fagyos ezüstöt vagy kéket!

Szöveg: Schuster Lili
Cosmopolitan szépségszerkesztő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty