2008.02.12.@ 12.02

Valentinra Vuittont!

Valentin-nap alkalmából a Louis Vuitton divatház új kiegészítőket dobott piacra. A kollekció színei az arany, az ezüst és a sötétlila. A szerelem jegyében megálmodott újdonságok közül választhatunk pénztárcát, tárcát, nesszeszeret és kulcstartót is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szív alakú pénztárcák kétségtelenül meghozzák a kedvünket a szerelmesek napjához. Az ékszernek is beillő darabok arany és ezüst színben készültek. Ha egy ilyen lapul a táskánkban, minden alkalomra tökéletesen elegánsan érkezhetünk.

A Louis Vuitton logót természetesen a legújabb kulcstartón is láthatjuk. Ez igazából nemcsak gyönyörű, hanem hasznos is, hiszen amellett, hogy kulcsainkat nem veszítjük el, még egy kis, lila szív is csatlakozik hozzá. Ebben elfér némi apró, esetleg egy ékszer is, melyre különösen vigyázni szeretnénk. A lila borítású lakatok pedig feldobják az amúgy is mutatós holmit.

Mutasd meg szerelmednek ezeket a gyönyörű kiegészítőket, hátha neki is kedvet csinál a Valentin-naphoz. Még az is előfordulhat, hogy meglep téged az egyikkel, hiszen létezik jobb alkalom arra, hogy megajándékozza azt, akit ennyire szeret?!

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty