2008.02.18.@ 14.02

Fő a természetesség!

Közeleg a tavasz, itt az ideje, hogy belevágj valami újba! Mit szólnál mondjuk egy trendi tavaszi frizurához? A segítségünkkel te is megtudhatod, mire számíthatsz hajfronton.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Idén a természetesség és a fiatalos, rakoncátlan tincsek fognak dominálni. Nincs többé éles kontraszt, mesterkélt, túl szabályos frizura. Nyugodtan megválhatsz tehát a zseléktől, lakkoktól, helyettük könnyű hajhabot, formázó krémet és fényszérumot szerezz be! Ezek lesznek ugyanis a 2008-as tavaszi-nyári trendek legfontosabb kellékei.

A színek terén is ügyelj a természetes hatásra! Újra divatosak lesznek a szinte észrevétlen melírcsíkok, mintha a nap szívta volna ki hajadat. Kerüld a nagyon különböző színeket és az éles határvonalakat! Inkább a szolid, mégis látványos hatás legyen a cél. Az árnyalatokkal ügyesen cselezhetsz, ha ugyanis elrejtesz pár halványabb csíkot a hajadban ugyanabból a színből, jól fog érvényesülni, és természetes hatást is kelt.

De ami a legfontosabb: lehet göndör, egyenes, sötét vagy világos a hajad, a lényeg, hogy egyéniségeddel összhangban legyen a végeredmény.

Szöveg: Lászlófalvi Judit

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty