2008.02.19.@ 09.02

Kosztüm nélkül soha!

Te is tudod, mi is tudjuk, vannak alkalmak, amikor semmi másban nem tűnsz elegánsnak, mint egy jólszabott kosztümben. Egy bármikor bevethető darab sokat segíthet a „mit vegyek fel ” kérdéskörén.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A ’60-as évek divatforradamának, no és persze a feminizmus elterjedésének köszönhetően a szmoking új pillérekre helyezte a női ruhatár alapjait. Az öltözködésünk vitathatatlan alapdarabjául szolgáló kosztüm ma már nélkülözhetetlen. Egy letisztult szabásvonalú, klasszikus bázisdarab ugyanis számtalan alkalommal viselhető, legyen az keresztelő, fogadás, színházi előadás, protokolláris megjelenés, tárgyalás, vagy állásinterjú, épp ezért egyetlen vérbeli nő gardróbjából sem hiányozhat. Itt az ideje tehát neked is beszerezned egy jól kombinálható darabot! Meglátod, mekkora hasznát veszed majd.

Letisztult elegancia 

Ha egy igazi alapdarabot szeretnél, maradj a lágy esésű anyagból készült, karcsúsított blézerrel, és egyenes szárú nadrággal, vagy ceruzaszoknyával is kombinálható modellnél. Természetesen a klasszikus fekete, az antracitszürke, vagy a csokoládébarna árnyalatból. De ha már készülsz a tavaszra, válassz egy, a felsőtestet sejtelmesen követő, könnyed textíliából készült, világos tónusú, deréköves fazont, és a legújabb trend szerint párosítsd bő szabású nadrággal! A lényeg a finom szabáson és a visszafogott árnyalaton van!

Ügyelj, mit viselsz alatta!

Az igazán nőies megjelenés alapfeltétele, hogy a kosztümöd kövesse a tested vonalát, vagyis hangsúlyozza a vonalaidat. Így a lehető legjobb, ha csupán egy kényelmes és szexi bodyt, vagy egy könnyed, áttetsző blúzt viselsz alatta. Persze csak ha az alkalom megengedi! De kosztümödet feldobhatod selyemsállal, hangsúlyozhatod kecses ékszerekkel, a maszkulin trend követőjeként pedig akár még nyakkendővel is.

Viseld magabiztosan!

Ha úgy gondolsz a kosztümre, mint valami szükséges rosszra, egészen biztosan úgy fog rajtad állni, mintha csak a vállfán lógna. Ne feledd, egy jól megválasztott darab legalább annyira hangsúlyozza a nőiességed, mint amennyire egy öltöny sármossá teszi pasidat. 

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Mango

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty