2008.02.29.@ 15.02

Cameron Biel?

Jessica Biel, Justin Timberlake jelenlegi barátnője új stílust választott. Szőke hajjal, egyszerű kis fekete ruhában, ragyogó mosollyal akarja elvarázsolni kedvesét. A színésznő új külseje azonban ismerős lehet valahonnan – Justin számára is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha alaposabban megszemléljük Jessica szőke tincseit és fekete estélyijét, nem ugrik be valaki? De bizony! A színésznő most kísértetiesen hasonlít Cameron Diazra, Justin exére. De vajon miért utánozza a jelenlegi barátnő a régi frizuráját és öltözködését?

Jessicának kolléganője miatt nincs oka féltékenységre, hiszen Justin és Cameron 2007. januárjában szakítottak. Igaz, egy négy éves kapcsolatot zártak le akkor, és sokan tudni vélték, hogy már az eljegyzést, sőt, a házasságot is tervezték. Akkor azonban mindketten hangsúlyozták, hogy barátsággal válnak el. Kapcsolatuk újrakezdéséről azóta szó sincs.

Elképzelhető, hogy Jessica azért követi kolléganője stílusát, mert csak most fedezte fel, amit Cameron évek óta tud, nevezetesen, hogy a kevesebb több? Könnyen lehet, ugyanis a tökéletes megjelenés mellett még a tökéletes mosolyt is sikerült utánoznia…

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty