2008.02.29.@ 13.02

Pulzáló partismink a hétvégére

Ha a rózsaszínt eddig csak az ajkaidon tudtad elképzelni, most jól figyelj! A legfrissebb partismink-trend szerint a vibráló fukszia árnyalatot akár a szemhéjadra is kenheted!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kicsit tedd félre a füstös szemhéjpúdert, a fekete tust és a lángolóan vörös rúzsod, és a hétvégi bulira készíts inkább egy sziporkázóan csillogó, vibráló árnyalatú sminket. A táncparketten garantált lesz a siker, ha követed a tanácsainkat!

Alkalmazz új textúrákat!

Elsőként használj korrektort az esetleges bőrhibák eltüntetéséhez, és szemsmink rögzítéséhez. Ennek a sminknek az alapja ugyanis a makulátlan bőr. Ezért válassz egy hamvas árnyalatú alapozót, amelynek ezúttal nem feltétlenül kell matt hatást keltenie. Most játszhatsz a fényekkel és árnyékokkal, anélkül, hogy éles kontúrokat húznál. Ahol fény éri a bőrödet, sminked csodásan csillog majd, ha beveted az úgynevezett folyékony világosítót, amelyet ennél a sminknél akár az arcodra és a nyakadra is felvihetsz. Arcodat még üdébbé varázsolhatod, ha az orcádra és a halántékodra folyékony pirosítót használsz, amelyet óvatosan oszlass el az ujjbegyeddel, vagy sminkszivaccsal.

Cosmo-tipp: Ha zsíros a bőrtípusod, nyugodtan használhatsz matt alapozó púdert is. A folyékony világosítóval még így is csodás fény-árnyék játékot érhetsz el.

Akár a cukormáz

A szemhéjadra kenj irizáló, csillámos vagy krémes szemhéjfestéket! A cukormázhatás érdekében keretezd a szemed fuksziaszínű, vagy opálos rózsaszín árnyalatú, krémes szemhéjfestékkel. A felvitelhez használj szemhéjecsetet, a legvibrálóbb árnyalatot pedig tedd a szempilláid tövéhez, majd halványítsd a színt kifelé haladó, körkörös mozdulatokkal. Az árnyékolást akár meg is nyújthatod a szemed külső sarka felé, de festhetsz kerek formát is a mozgószemhéjadra egészen a mélyítő vonalig! Ezután kenj jegesfehér vagy bézs színű pigmentet, vagy krémes szemhéjfestéket a szemöldökcsontodra és belső szemzugba. Meglátod, milyen izgalmas látványt érsz majd el ezzel az elbűvölően egyszerű technikával.

Ne feledd! A profi smink soha nem túl sok, ezért ha a szemedet hangsúlyozod, a szádra már csupán egy hússzínű, vagy natúr homok árnyalatú, gyöngyházfényű rúzst tegyél. Természetesen ajkaidat csak azután töltsd ki a kiválasztott festékkel, miután annak természetes vonalát körberajzoltad egy kontúrceruzával.

Smukkhoz a sminket!

A hatást még inkább fokozhatod, ha a sziporkázó sminkedet a mostanában népszerű szupertrendi, óriásköves ékszerekhez igazítod. A csillogó-villogó Swarovski-kövek garantáltan megkoronázzák külsőd.

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Swarovski

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty