2008.03.04.@ 14.03

Mel B meztelenül a szexrabszolgaság ellen!

A Spice Girls egykori fekete démonjára most nem zenei sikerei vagy öltözéke miatt figyelt fel a világ. Mel B ugyanis meztelenkedett – egy nemes cél érdekében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az énekesnő egy jótékonysági kampány miatt döntött úgy, hogy minden ruhadarabjától megválik – néhány fotó erejéig. A képek a Helen Barber Foundation elnevezésű alapítvány kampánycéljaira készültek. Ez egy brit emberi jogi szervezet, mely a szexrabszolga-kereskedelem túlélőit segíti.

Mel B azt mondta, szívesen vállalta a fotózást, mert összességében elégedett a testével, ráadásul akciójával másokon segít: „Teltebb vagyok, mivel már kétszer is szültem, de tetszik, ahogy kinézek. A nők teste gyönyörű, és minden jótékonysági kampány fontos, ahol segíthetünk más asszonyokon.”

Az énekesnő azonban nagyon is lényegesnek tartja az öltözködést. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy saját ruhamárkát dob piacra. „Melanie meg akarja alapítani a saját vállalatát, bár ez az ügy még eléggé az elején tart. Sokkal szerencsésebb ez, mint ha egy másik márka termékeit reklámozná” – mondta Mel B szóvivője.

A sztárt sokan leopárdmintás holmijairól és extravagáns öltözködési stílusáról ismerik. Valószínűsíthetjük, hogy saját kollekciójában is megjelennek majd az ilyen darabok. Már csak az a kérdés, hogy Victoria Beckhamnek hogy tetszenek majd az övével konkurens márka termékei… 

Szöveg: balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty