2008.03.07.@ 13.03

Csábíts ajkaiddal!

Elképesztő, mi mindent tehetsz egy rúzzsal, hogy ajkad egy csapásra magára vonja a kiszemelt hím pillantását. Mi most az elektromosan vibráló, és a szivárvány színeiben játszó, elemi fényrészecskékkel felturbózott ajaksminket ajánljuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szájsminked az erotikustól a szendéig bármilyen lehet. A kívánt hatás eléréséhez ma már oly temérdek rúzs és szájfényarzenál áll a rendelkezésedre, mint eddig még soha! A szikrázó színek garantáltan érzékien teltté varázsolják ajkaidat.

Ha tehát bevállalós vagy, az áttetsző, halvány rózsaszín, és bézs árnyalatú szájfényed most nyugodtan félreteheted. A dekorkozmetikumokat gyártó cégek elektromosan pulzáló és ragyogó szájfényeket dobtak piacra, amelyeket most kötelező kipróbálnod!

Hogyan csináld?

Minden esetben kontúrozd ajkad – a szád természetes vonalát követve – egy semleges színű ceruzával, még akkor is, ha élénk színű rúzst viszel fel. Így elkerülheted, hogy az alsó réteg ragyogó narancs vagy piros színű legyen, amikor már a fedőréteg lekopott. Ha azonban új formát szeretnél adni ajkaidnak, egy leheletnyi alapozóval fedd le a szád igazi körvonalát, és úgy kontúrozz! Ezzel az új forma természetesebbnek hat majd. Ezután jöhet egy érzékien szikrázó színű rúzs vagy szájfény, vagy esetleg mindkettő. Az élénk tónusú és metálosan csillogó rúzsoknál különösen fontos a precíz felvitel, amelyet egy rúzsecset segítségével tökéletesíthetsz. Vidd fel a festéket egészen a kontúr pereméig, majd az ajkaid közepére és belülre (alulra és felülre) vigyél fel világosabb árnyalatú szájfényt!

A gondosan felvitt festékrétegektől ragyogó és minden szónál ékesebben beszélő ajkak magabiztosságot adnak és garantáltan rád vonzzák a pasik tekintetét.

Cosmo-terméktipp: MAC Dazzleglass szájfény

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: MAC

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty