2008.03.10.@ 11.03

Kecses tavaszi léptek

A mínuszokkal együtt végre a sűrűszövésű, vastag harisnyáidtól is megszabadulhatsz, és a legújabb szoknya- és ruhafazonokhoz illő, kecses lábravalókban csábíthatsz! Ha az abszolút nőiesség mellett voksolsz, most jól figyelj, mert a legfrissebb harisnyatrendet mutatjuk meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Talán nem meglepő, hogy az új évszakra megálmodott harisnyatrend tökéletesen illeszkedik a legfrissebb ruhadivathoz. A lágy pasztellszínek, az etnós minták, az apró virágmotívumok, vagy zebraminták a 2008-as tavaszi-nyári harisnyatrendben is megmutatkoznak. Egy sejtelmes lábravaló pedig bármilyen szoknyát képes feldobni! A harisnyagyártó cégek sokféle mintázattal, színnel és fazonnal álltak elő az idei szezonra is. Az óriás pöttyök vagy vízszintes csíkok viselésével egy-kettőre feltűnő jelenség lehetsz, de ne feledd: ezt a kiegészítőt elsősorban az alkatodhoz kell választanod. Ha például rövid és kissé vastagabb lábad van, feltétlenül kerüld a feltűnően színes, mintás, élénk színű, levegősre hurkolt és persze magas fényű, vagy metálosan csillogó harisnyákat. Válassz inkább egy sötétebb árnyalatú (nem feltétlenül fekete) harisnyát, és húzz fel hozzá egy ugyanolyan tónusú cipőt. Meglátod, hogy lábaid mennyivel hosszabbnak és karcsúbbnak tűnnek majd optikailag! Ha azonban karcsú futóművekkel áldott meg a sors, semmi esetre se takargasd azokat, hiszen neked találták ki a világosabb árnyalatú, mintás vagy eleven színű harisnyákat.

A trend diktálja

Idén tavasszal ismét reneszánszukat élik a lábfej nélküli harisnyák, a melegebb napokon pedig a csipkével átszőtt, lábfej nélküli combfixek. (Ez utóbbit természetesen főképp a vérpezsdítő megjelenéshez ajánljuk.) A lábfej nélküli lábravalókat hordd egybeszabott ruhákhoz vagy tunikákhoz, és vegyél hozzájuk balerinacipőt, vagy vonzó magas sarkút. Ha pedig szupertrendi szeretnél lenni, válassz a bokarésznél selyemszalaggal átszőtt, lábfejnélküli fazonok közül! De az idei szezonban a merészebbek akár egy, térdig vagy lábszárközépig érő, csipkével díszített fazonban is hódíthatnak. Persze ez utóbbinál már különösen ügyelned kell, milyen öltözetet párosítasz az extrém harisnyafazonhoz.

A legújabb harisnyatrendet idén a klasszikus kárómintán túl a finom, filigrán hímzések, az opálos csillogás és a decensen átszőtt, vagy selyemszalaggal díszített modellek jellemzik. Nincs nő, aki ezek láttán ne akarná azonnal elfeledni a nadrágjait!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Calzedonia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty