2008.03.12.@ 10.03

Gwen Stefani: L, mint Love

Az énekesnőről eddig is tudtuk, hogy szexis, magával ragadó és derűt sugárzó. Ezt most új parfümjével is meg szeretné mutatni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gwen illatának neve nagyon egyszerű, ugyanis az angol „Love” (azaz szerelem) szó kezdőbetűje után L-nek hívják. A parfümöt többek közt jácint, fehér frézia, friss körte és ibolyalevél, egy kevéske jázminszirom, rózsa, völgyi liliom, szagos bükköny, narancsvirág, napraforgó és az érzéki pézsma kombinációja alkotja.

Az illat szlogenje Gwen egyik dalában, a Crash-ben hallható: „I want you all over me”, amely magyarul nagyjából ezt jelenti: „Teljesen magam körül akarlak érezni.”

Az énekesnő a következőket mondta új parfümjéről: „Azt szeretném, hogy ez az illat könnyű, friss és tiszta legyen. A célom, hogy az emberek azt mondják majd: ’ilyen illatot akarok viselni magamon’.”

A sztár első sikereit a No Doubt együttessel érte el, majd szólókarrierbe kezdett. Ma már boldog családban él, és egy kisfiú, Kingston büszke anyukája. Divatmárkája, a L.A.M.B. (Love, Angel, Music, Baby) pedig legalább olyan népszerű, mint ő maga.

Gwen állítólag öt további illaton dolgozik. Talán elég lenne egyelőre egy parfümöt bevezetnie, mert a kevesebb néha tényleg több…

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty